Κατερίνα Γερονικολού: Αποκάλυψε ότι δεν αρέσουν στον Γιάννη Τσιμιτσέλη τα φαγητά της – ” Ό,τι κι αν φτιάχνω δεν ικανοποιείται”

Η Κατερίνα Γερονικολού, ήταν το βράδυ της Τετάρτης καλεσμένη στο The 2night Show και του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η Κατερίνα αναφέρθηκε  στην καταγγελία που έκανε σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού, καθώς και στα συναισθήματα που της προκάλεσε η Ζέτα Δούκα, την οποία θέλησε να στηρίξει και δημόσια. Περιέγραψε όμως με χιουμοριστική διάθεση πώς η μητέρα του Γιάννη Τσιμιτσέλη προσπαθεί, μάταια, να τη μυήσει στην τέχνη της μαγειρικής.

Η εφηβεία μου ήταν δύσκολη. Δεν έμπλεξα με κακές παρέες. Νομίζω ότι είναι το πιο “άβγαλτο” άτομο που έχω γνωρίσει. Στην εφηβεία, έχασα τον πατέρα μου. Ξεκίνησα να σπουδάζω και δημοσιογραφία αλλά ήταν πολύ σκληρή η δημοσιογραφία για μένα. Πιο πολύ και από την υποκριτική.

Για την καταγγελία που έκανε μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα: Οι γυναίκες που έρχονται σε θέση εξουσίας θεωρούν ότι για να τις σέβονται πρέπει να “ανδροποιηθούν”. Αποκάλυψα τις πληγές μου δημόσια και γι΄αυτό μαλάκωσαν. Eίμαι περήφανη που έρχομαι εδώ ως ηθοποιός. Δεν έχουν εξαγνιστεί όλοι οι χώροι.Νιώθω ότι βγήκα προς τα έξω. Να κοιτάξω τους συναδέλφους μου στα μάτια και να πω ότι δεν έχω κάποιο μυστικό. Η Ζέτα Δούκα δε είναι φίλη μου, αλλά αυτό που έκανε, μου προκάλεσε έντονα συναισθήματα τα οποία δεν ήξερα ότι είχα. Αισθάνθηκα σαν αδελφή της. Σαν να το έχω πάθει εγώ. Το έκανα για να τη στηρίξω δημόσια. Αλλά τελικά αυτό λειτούργησε σαν ένα κύμα. Είμαστε ένα χρόνο άνεργοι, έξω από τον φυσικό μας χώρο, το θεάτρο. Εμείς πήραμε ανάσες και αυτό το pause προκάλεσε όλο αυτό.

Η κουβέντα για την μαγειρική της και τη μητέρα του Γιάννη Τσιμιτσέλη: Μείναμε μαζί με τη μαμά του Γιάννη για 10 μέρες. Ενώ η μητέρα του,  με λατρεύει με αγαπάει όταν  ο Γιάννης έτυχε να μαγειρέψει ένιωθε ένα σφίξιμο, δεν της άρεσε και μου είπε: “θα σε μάθω εγώ να μαγειρεύεις” και της απάντησα “είμαι καλά εντάξει”… Εμένα δεν ιδρώνει το αυτί μου. Κάνω τόσα άλλα πράγματα…

Έχω κάνει φαγητό και ο Γιάννης, μου είπε ότι δεν του άρεσει, μια φορά, δεύτερη φορά… Ο Γιάννης είναι πολύ ειλικρινής και αυθεντικός άνθρωπος.  Έκανα κριθαρότο με ταχίνι και δεν του άρεσε. Ότι κι αν φτιάχνω δεν ικανοποιείται… Γενικά δεν του αρέσουν τα φαγητά που κάνω…

Read More

And More