Κατερίνα Γερονικολού: Η αλήθεια για τις “Άγριες Μέλισσες” και την πρόταση από τον Ανδρέα Γεωργίου!

Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Γερονικολού. Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά “Αν ήμουν πλούσιος” , ξεκαθάρισε πώς δεν είχε καμία πρόταση για τις «Άγριες Μέλισσες», και αποκάλυψε αν την προσέγγισε ο Ανδρέας Γεωργίου για τις «8 λέξεις».

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Στις «Άγριες μέλισσες» σε περιμέναμε, στο «Αν ήμουν πλούσιος» σε είδαμε τελικά.

Δεν ξέρω πως βγήκε αυτή η φήμη. Από όσο γνωρίζω δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα συμμετοχής μου στις «Άγριες μέλισσες». Το βασικό καστ για τις «Μέλισσες» έκλεισε αρκετά νωρίς. Εγώ μέχρι και τον Φεβρουάριο ήμουν στο «Τατουάζ» και πιστεύαμε ότι το σίριαλ θα συνεχιζόταν και για τρίτη σεζόν. Οπότε και χρονικά δεν θα μπορούσε να μου έχει γίνει πρόταση για τις «Μέλισσες».

Τι σου έκανε κλικ στο «Αν ήμουν πλούσιος»;

Τα τελευταία τρία χρόνια ήταν έντονα για εμένα, γιατί ανεβοκατέβαινα στην Κύπρο, πρώτα για το «Ζωή μου» και μετά για το «Τατουάζ». Και στα δύο αυτά σίριαλ είχα πολύ δραματικούς ρόλους και ειδικά στο «Τατουάζ» σκότωσα, δικάστηκα, έχασα το παιδί μου, έγινα αλκοολική. Ευχαριστήθηκα τους ρόλους μου μέχρι το κόκκαλο, αλλά το να παίξω καπάκι σε ένα ακόμα δράμα θα μου έπεφτε βαρύ. Έψαχνα να κάνω κάτι πιο ανάλαφρο. Το «Αν ήμουν πλούσιος» μου άρεσε γιατί είναι κομεντί. Είχα συμφωνήσει να κάνω το «Για πάντα» στο σινεμά και το «Από Σμύρνη Σαλονίκη» στο θέατρο, όπου κλαίω κάθε βράδυ, μαζί με το κοινό, οπότε ένιωθα την ανάγκη να κάνω κωμωδία.

Σου είχε γίνει πρόταση από τον Ανδρέα Γεωργίου για τις «8 λέξεις»;

Δεν μου έγινε πρόταση για τις «8 λέξεις». Ο Ανδρέας μου πρότεινε να παίξω στην εβδομαδιαία σειρά που είχε στα σκαριά, αλλά είχα ήδη κλείσει στο «Αν ήμουν πλούσιος». Μου αρέσει πολύ που στην τηλεόραση συναντήθηκα ξανά με τον Στράτο Μαρκίδη στο «Αν ήμουν πλούσιος» και στο θέατρο με τη Μιμή Ντενίση στο «Από Σμύρνη Σαλονίκη». Είναι πολύ τιμητικό άνθρωποι που είχαν ζητήσει να συνεργαστούμε στο παρελθόν, επανήλθαν με νέα πρόταση.

Read More

And More