Κατερίνα Γερονικολού: Μιλά για την ληστεία στο σπίτι της και την απώλεια του πατέρα της

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Κατερίνα Γερονικολού το απόγευμα της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου. 

Η ηθοποιός μίλησε για τις περιπέτειες που είχε την περσινή σεζόν, όταν εκείνη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έφυγαν για ταξίδι στο εξωτερικό.

«Όταν ήμασταν διακοπές την Καθαρά Δευτέρα μπήκαν στο σπίτι μας και μας έκλεψαν, όσο λείπαμε διακοπές σε ένα ταξίδι που το περιμέναμε πως και πως. Ξαφνικά είχαμε 15 μέρες για τους εαυτούς μας να ξεκουραστούμε, μετά από έναν πολύ δύσκολο χειμώνα και μια δύσκολη άνοιξη. Χάσαμε τις βαλίτσες μας και ουσιαστικά δεν είχαμε τίποτα. Τις βρήκαμε μετά από 4-5 μέρες», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Πριν από τη ληστεία, εγώ δεν είχα μέσα μου φόβο, αυτό τώρα μπαίνει κάπως μέσα στο παιχνίδι, κάναμε πράγματα για να νιώσουμε ασφαλείς γιατί τώρα οι στιγμές επουλώνονται, είπε η Κατερίνα Γερονικολού.

Η Κατερίνα Γερονικολού για την απώλεια του πατέρα της

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε για τον πατέρα της, ο οποίος σαν σήμερα, πριν 25 χρόνια, έφυγε από τη ζωή.

«Έχουν περάσει πολλά χρόνια και σαν σήμερα έφυγε… Πριν πολλά χρόνια, πολλά έφυγε, περίπου 25 χρόνια… Σίγουρα ο χρόνος είναι υπέρ μας προφανώς αλλά για μένα είναι δεδομένο και ζητούμενο να μιλάμε για αυτούς για να μην τους ξεχνάμε», ανέφερε η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε παρακάτω: «Δεν σκέφτηκα σήμερα πως δεν θα έρθω εδώ, για παράδειγμα, απλά είναι για μένα… Πως είναι τα γενέθλια μου που ξέρω ότι κάθε 1η Σεπτέμβρη έχω γενέθλια και 25 Νοεμβρίου είναι η γιορτή μου; Έτσι είναι και αυτή η μέρα. Είναι μια μέρα που ουσιαστικά είναι ένα τέλος και αντίστοιχα μια αρχή. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον ξεχάσω», είπε η Κατερίνα Γερονικολού καλεσμένη στο Στούντιο 4.

Read More

And More