Κατερίνα Γερονικολού: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η συγχώρεση στον Γιώργο Κιμούλη και η μητρότητα

Με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά του Alpha, Τα Νεοκλασικά, η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα του Happy Day.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη συγκατοίκηση με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη με τον οποίο θα παίξουν μαζί στο έργο-τους έγινε ταυτόχρονα η πρόταση-, στον Γιώργο Κιμούλη και στο «καμπανάκι» της μητρότητας.

«Είμαι πολύ υπέρ της καθαριότητας, όχι όμως σε υπερβολικό βαθμό. Μου φτιάχνει το κέφι να είναι όλα τακτοποιημένα και να είναι όλα στη θέση τους. Πρέπει να είναι όλα τέλεια στην κουζίνα. Με τον Γιάννη είμαστε όλη μέρα εκτός σπιτιού, οπότε δεν γίνεται χάλια. Ζουν σε αυτό δύο άνθρωποι που λείπουν αρκετά. Έχουμε μοιράσει τις αρμοδιότητες. Βοηθάει σε αυτά που μπορεί» ανέφερε η Κατερίνα Γερονικολού.

«Όταν δύο άνθρωποι έχουν κοινούς στόχους, αυτό τους ενώνει ακόμα περισσότερο. Έχουμε τις ίδιες αγωνίες, τα ίδια άγχη. Μας ενώνει αυτό» επεσήμανε για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Ο Γιώργος Κιμούλης

Σχετικά με τον Γιώργο Κιμούλη, η Κατερίνα Γερονικολού ξεκαθάρισε πως «δεν υπάρχει επαφή, το θέμα έχει κλείσει και καλώς έχει κλείσει. Σίγουρα στο εργασιακό περιβάλλον θέλουμε ο ένας να σεβόμαστε τον άλλον, χωρίς να προσβάλλουμε τον άλλον. Τον έχω συγχωρέσει. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να συγχωρούμε και να προχωράμε παρακάτω. Αυτό μας κάνει και καλύτερους ανθρώπους και δεν μας κάνει να σπαταλάμε ενέργεια σε αρνητικά συναισθήματα».

Η μητρότητα

Η Κατερίνα Γερονικολού εξομολογήθηκε πως δεν της έχει χτυπήσει το «καμπανάκι» της μητρότητας, ωστόσο αγαπάει πολύ τα παιδιά.

Read More

And More