Κατερίνα Γκαγκάκη: «Δεν είπα ποτέ ότι δεν ήθελα να παντρευτώ, σκέφτομαι την υιοθεσία»

Στην προσωπική της ζωή, τον λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ, αλλά και τις σκέψεις να υιοθετήσει ένα παιδί αναφέρθηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη μιλώντας στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα“.

«Ο έρωτας στη ζωή μου είναι καταστροφικός γιατί έτσι το έκανα εγώ. Θέμα δικής μου ανικανότητας του συνδέεστε είναι δεν είναι θέμα του άλλου ανθρώπου. Νομίζω είναι θέμα τρομακτικής ανασφάλειας. Άνθρωποι με τους οποίους στο παρελθόν είχα σχέση και τώρα έχω εξαιρετική φιλική σχέση μαζί τους, συνεργάζομαι σε κάποια σημεία, με τον πρώτο μου έρωτα συνεργάζομαι στο φεστιβάλ, προσπαθώ να συνειδητοποιήσω πως μου προκάλεσαν ανασφάλεια αυτοί οι άνθρωποι» ανέφερε η Κατερίνα Γκαγκάκη και συνέχισε:

«Έχω αρχίσει και περνάω τη φάση του “κοίταξε να δεις, ποτέ δε θα γίνει τίποτα καλό”. Μόνη μου το καταστρέφω. Στις 22 Μαΐου γίνομαι 51. Μέχρι τα 32 μια χαρά ήμουν, πολύ χαρούμενη και το θεωρούσα πολύ δεδομένο. Κάτι κάνω και επιλέγω ανθρώπους που συνήθως έχουν ή βρίσκουν κάτι παράλληλο το οποίο κάπως στο μυαλό μου έχει κλειδώσει ως αναμενόμενο, ότι εγώ σε κάτι δε φτάνω ενώ μεγάλωσα σε ένα τελείως διαφορετικό περιβάλλον».

Για το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί, η Κατερίνα Γκαγκάκη είπε: «Δεν έφτασα ποτέ κοντά στον γάμο, το οποίο πλέον έχει αρχίσει να με ανησυχεί. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι δεν ήθελα. Έλεγα ότι κάποια στιγμή, η φυσική εξέλιξη κάποιων πραγμάτων θα είναι αυτή… Το σκέφτομαι και το ψάχνω πάρα πολύ να υιοθετήσω τώρα ένα παιδί… Θα ήθελα πάρα πολύ την ευθύνη ενός παιδιού να την έχω με κάποιον γιατί δεν παύω να σκέφτομαι ότι είμαι μόνη μου. Θα προσπαθήσω να το ξεκινήσω με την αναδοχή και θα δούμε».

Read More

And More