Κατερίνα Καινούργιου: Ανανέωσε με το Epsilontv;

Δεν ξέρω αν το έχεις συνειδητοποιήσει λατρεμένη, αλλά σιγά-σιγά η τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν προχωρά προς την ολοκλήρωσή της, μιας και μετά το Πάσχα θα μπούμε στο τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς.

Σιγά-σιγά τα κανάλια έχουν αρχίσει να… μαζεύονται, να κλίνουν τα φετινά τους τεφτέρια και να ξεκινούν τα brand-new σχέδια επί χάρτου, που φυσικά και αφορούν στην επόμενη σεζόν, στη σεζόν 2018-2019.

Έτσι, υπάρχει μία μεγάλη αναστάτωση στους διαδρόμους των καναλιών, μιας και κόσμος πάει κι έρχεται και τα ραντεβού, οι επαφές και οι συζητήσεις έχουν ,ήδη, αρχίσει, πράγμα που σημαίνει πως έχουν επίσης αρχίσει και οι πρώτες… τηλε-ζυμώσεις για του χρόνου.

Βλέπεις, πολλά είναι τα τηλε-αστέρια που έχουν ένα έντονο καρδιοχτύπι, μιας και νιώθουν μετέωρα είτε λόγω συμπεριφοράς, είτε λόγω χαμηλών επιδόσεων όλο το χειμώνα στους πίνακες τηλεθέασης, έχοντας την αγωνία για το αν θα υπάρξει και πάλι γι ΄αυτούς κανάλι που θα τους προσφέρει ένα τηλε-κεραμίδι για να βάλουν από κάτω το κεφάλι τους, ή αν θα βρεθούν ξαφνικά στο καναπέ του σπιτιού τους, απασχολούμενοι με την τηλεόραση μόνο μέσω… τηλε-κοντρόλ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχω, όχι στη παραπάνω κατηγορία δεν ανήκει η Κατερίνα Καινούργιου. Και μάλιστα; Όχι, μόνο δεν ανήκει στη παραπάνω κατηγορία, αλλά απ ΄ότι δείχνουν και τα τηλε-φαινόμενα δεν έχει και ιδιαίτερο λόγω για να αγχώνεται.

Μπορεί το συμβόλαιο της Κατερίνας να ολοκληρώνεται ,όμως, η διοίκηση του Epsilontv, ήδη, έχει εκφράσει την επιθυμία της στη ξανθιά παρουσιάστρια ν ΄ανανεώσουν την αποκλειστική συνεργασία τους.

Οι αποκλειστικές πληροφορίες που έπιασαν οι κεραίες μου, λένε πως οι συζητήσεις και οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει, γίνονται κάτω από θετικό, θετικότατο κλίμα και καλώς εχόντων των πραγμάτων, αμέσως μετά το Πάσχα, αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές.

Οι ιθύνοντες του Epsilontv δικαίως εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους να κρατήσουν στο δυναμικό τους την Κατερίνα, μιας και η Κατερίνα (μαζί φυσικά με την πολύτιμη βοήθεια του αρχισυντάκτη της Θέμη Μάλλη, ο οποίος και σαφέστατα είναι ο φύλακας-άγγελός της για πολλούς και διάφορους λόγους…) κατάφερε αυτό το χειμώνα να το κερδίσει το τηλεοπτικό στοίχημα.

Κατάφερε να διπλασιάσει την δυναμική του “Καφέ” της στους πίνακες τηλεθέασης κι επίσης να σταθεί όρθια,όταν βρέθηκε να βουτά στα βαθιά νερά της άκρως ανταγωνιστικής, καθημερινής, πρωινής ζώνης των 9.00 το πρωί με 12.00 το μεσημέρι, αντιμετωπίζοντας κατά μέτωπο λαμπερά κι αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα επί σειρά ετών στη συγκεκριμένο τηλεοπτικό πόστο, όπως είναι για παράδειγμα η Φαίη Σκορδά.

Ναι, η Κατερίνα δεν εξαφανίστηκε, δεν καταποντίστηκε, δεν καταβαραθρώθηκε… Κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και μάλιστα; Και να σηκώσει κι ανάστημα διεκδικώντας ένα  σεβαστό κομμάτι από την πολυπόθητη πίτα της τηλεθέασης, πιέζοντας σοβαρά τον ανταγωνισμό.

Προφανέστατα ,λοιπόν, επειδή εκεί στα Μελίσσια είδαν πως η Κατερίνα μπορεί να σταθεί σε αυτή τη ζώνη και γιατί όχι; Να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την παρουσία της, της πρότειναν να ανανεώσουν το συμβόλαιο της συνεργασίας τους και αμέσως μετά τις γιορτές, αναμένεται αυτό το τηλεοπτικό deal να έχει ολοκληρωθεί.

 

 

Read More

And More