Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε μέσα από τον αέρα της εκπομπής της, το όνομα του παρουσιαστή με τον οποίο ήταν “στα μαχαίρια”!

Με άκρως… αποκαλυπτική και εξομολογητική διάθεση εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στους δέκτες μας η Κατερίνα Καινούργιου, την οποία ως γνωστόν την χαρακτηρίζει μία τηλεοπτική… εξωστρέφεια.

Έτσι, υπέρλαμπρη πάντα Κατερίνα έφτιαξε και σήμερα καφέ μέσα από το Epsilontv και αποφάσισε να μας μαρτυρήσει τον παρουσιαστή τον οποίο έχει σχεδόν… μισήσει κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής της πορείας και με τον οποίο ήταν “στα μαχαίρια”! Κι αν αναρωτιέσαι λατρεμένη τι είχαν να χωρίσουν, θα σου εξηγήσω ευθύς αμέσως…

Το ποιος έπρεπε να είναι ή δεν έπρεπε να είναι “κεντρικός” ή “κεντρικιά” στην εκπομπή που παρουσίαζαν! Απλούστατο… ΄Αλλωστε για την “μαρκίζα” κι αν έχουν χαλάσει συνεγασίες.

Ποιος ήταν ,λοιπόν, ο παρουσιαστής που μίσησε ανυπόφορα κάποια στιγμή η Κατερίνα; Μα φυσικά ο Γιώργος Λιανός, την εποχή που έκαναν στον Alpha το “Όλα παίζου픨, μαζί με την Αλέκα Καμηλά και την Μπέτυ Μαγγίρα. Μία εκπομπή η οποία είχε δώσει άλλη διάσταση στην έννοια… “ξεμάλλιασμα”.

Με αφορμή την είσοδο του Γιώργου Λιανού στο “Survivor”, η Κατερίνα έσπευσε να μας πει ότι είναι “καλό παιδί και πολύ καλός άνθρωπος” και συνέχισε κάνοντας όσο να πεις… juicy αποκαλύψεις:

“…Είναι ο μοναδικός παρουσιαστής που έχουμε πλακωθεί. Εγώ δεν έχω πλακωθεί ποτέ με άνθρωπο στην εκπομπή, αλλά με τον Λιανό όταν κάναμε το «’Oλα παίζουν», δε θέλαμε να βλέπει ο ένας τον άλλο, γιατί τον είχαν βάλει πρώτο στην εκπομπή, ενώ εγώ πίστευα ότι εγώ πρέπει να είμαι πρώτο όνομα… Εγώ πίστευα ότι ήμουν καλύτερη παρουσιάστρια από τον Λιανό! Αποτέλεσμα; Πλακωνόμασταν στην εκπομπή και μετά μου έλεγε: “Πάμε να πιούμε τίποτα”; Και πηγαίναμε, αλλά στην εκπομπή δεν τα βρίσκαμε…”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Καλό ε;

Read More

And More