Κατερίνα Καινούργιου: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο μετακίνησής της από το Open στον Alpha

Το παρασκήνιο της μετακίνησής της από το Open στον Alpha αποκάλυψε σήμερα το πρωί η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της. Η παρουσιάστρια με αφορμή της αυριανή πρεμιέρα του J2US υποδέχτηκε στο πλατό τον παρουσιαστή του show αλλά και παραγωγό της εκπομπής της Nίκο Κοκλώνη θέλησε να αποκαλύψει τον ρόλο που εκείνος έπαιξε στην τηλεοπτική της μεταγραφή.

«Μου δίνεις την ευκαιρία να πω κάτι μιας και ανέφερες το Open» είπε η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τα όσα άκουγε από τον Νίκο Κοκλώνη.

«Είναι γνωστό ότι πέρυσι είχα αρχίσει να αγχώνομαι όταν ο Νίκος ανακοίνωσε την αποχώρησή του. Εμείς ήμασταν συμπαραγωγοί. Βλέποντας λοιπόν τον Νίκο να φεύγει ένιωσα μια ανασφάλεια γι΄αυτό που έρχεται στη συνέχεια. Σημαντικό στα κανάλια είναι οι άνθρωποι που είναι στη διοίκηση και τις παραγωγές να είναι δίπλα στα πρόσωπα, να τα αφουγκράζονται, να ακούν τα προβλήματά τους να τα υποστηρίζουν, ακόμα και να τους λένε ένα μπράβο».

«Εμένα δε με πήρε ο Νίκος από το Open. Ο Νίκος μου είπε “θα είμαι δίπλα σου ότι και αν αποφασίσεις”. Πέρασε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Έκανα ραντεβού και όταν μου είπε ο Νίκος “έλα να πάρεις τις αποφάσεις σου”, προς τα τέλη Αυγούστου, του λέω, “Νίκο θέλω να είμαι στη Barkinhwell και να πάμε μαζί στον Alpha”. Έτσι ακριβώς έγινε για να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Δε με επηρέασε ποτέ. Μου έλεγε να πάρω το χρόνο μου. Είχα κάνει ραντεβού με αρκετά κανάλια. Ένιωσα όμως ότι ήθελα να είμαι μαζί σου».

 

Read More

And More