Κατερίνα Καινούργιου: «Δε ξέρω, δε θέλω να το παίξουμε, δε με αφορά αν το παίζουν όλοι» – Το θέμα που «έκοψε» on air

Την έντονη προσωπική της δυσαρέσκεια και αποστροφή δεν κατάφερε να κρύψει η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Τρίτης, στον αέρα της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα, ζήτησε από τη ροή της εκπομπής να μην συνεχιστεί η προβολή του θέματος με τα πλάνα από το σπίτι στα Γλυκά Νερά στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο η Καρολάιν.

«Θέλω να πάμε τώρα σε ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια για να προσθέσει: «παιδιά δεν ξέρω… Να σας πω κάτι. Συγγνώμη. Το είδα χθες, παίζει παντού. Δεν ξέρω… Δεν μπορώ πραγματικά… Και το πρωί που με ενημέρωσαν, δεν ξέρω… Καταλαβαίνω ότι είναι παντού και είναι ένα θέμα που αυτή τη στιγμή είναι συγκλονιστικό.

Με έχει πιάσει η ψυχή μου! Δεν ήμουν που δεν ήμουν καλά, βλέπω και αυτό… Δηλαδή δεν ξέρω κατά πόσο αυτή η εικόνα πρέπει να κυκλοφορεί. Με συγχωρείτε, μιλάω σε ανθρώπινο επίπεδο τώρα και μπορεί να μη με συμφέρει σε δημοσιογραφικό».

Λίγα δευτερόλεπτα μετά η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε από την ομάδα της να αφαιρέσουν το συγκεκριμένο θέμα.

«Να σας πω κάτι; Μπορώ να κάνω ότι θέλω; Εγώ δεν θέλω να το παίξουμε, Θέμη. Μπορείτε να το πάρετε; Δεν ξέρω αν το παίζουν οι άλλοι και δεν με αφορά, γνωρίζω ότι έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Πολλές φορές εμείς μπαίνουμε στη διαδικασία να πατάμε ότι είναι πιο μακάβριο, όλοι το έχουμε αυτό. Με το που το είδα, δεν το πάτησα καθόλου. Και όταν με ενημέρωσαν το πρωί πως υπάρχει αυτό και θα παιχτεί, είπα δεν θέλω. Δεν με αφορά» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Read More

And More