Κατερίνα Καινούργιου: Δεν φαντάζεσαι ποιον θέλει του χρόνου στην εκπομπή της!

Σε… αναμμένα κάρβουνα κάθονται αυτή την εποχή όλοι οι τηλεαστέρες – μικροί και μεγάλοι -, μιας κι εκτός του ότι βρίσκονται σε συζητήσεις με τα κανάλια για το τι μέλλει γενέσθαι από Οκτώβρη, περίπτωση που δεν έχουν συμβόλαιο, έχουν αρχίσει να αναζητούν και τρόπους ανανέωσης των εκπομπών τους, αφού υπάρχει και η κατηγορία εκείνη των παρουσιαστών που συνεχίζουν με το ίδιο τηλεοπτικό προιόν.

Φυσικά, στο πλαίσιο της ανανέωσης αυτής μιλούν και με νέους συνεργάτες, μιας και όσο να πεις ένα νέο πρόσωπο σε μία εκπομπή, κουβαλά μαζί του ένα αεράκι ανανέωσης.

Έτσι και η Κατερίνα Καινούργιου, μαζί πάντα με την πολύτιμη βοήθεια του αρχισυντάκτη της Θέμη Μάλλη, έχει ξεκινήσει να σκέφτεται για το πως ακριβώς θα μπορούσε να ανανεώσει το “Καφέ” της, αλλά και για το ποια θα μπορούσαν να είναι τα νέα πρόσωπα που θα “κούμπωναν” ιδανικά με την ήδη υπάρχουσα ομάδα της.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με πληροφορίες και απ ΄ότι συνέλαβαν προ ημερών οι κεραίες μου, οι συντελεστές του “Καφέ” είναι σε συζητήσεις με τον… Δώρο.

Ποιο Δώρο ίσως να αναρωτιέσαι… Καλέ με το Δώρο ήρθε στη ζωή μας μέσα από το τρισάθλιο “Power of  Love” και τώρα σου λέει έχει γίνει περιζήτητος, για να επιβεβαιωθεί για ακόμα μία φορά ο κανόνας, πως τα τηλεοπτικά μας βάσανα δεν θα τελειώσουν ποτέ!

Ερώτηση: Τι θα μπορούσε ο Δώρος να προσφέρει σε μία τηλεοπτική εκπομπή; Και γενικά τι μπορούν να προσφέρουν στην ελληνική τηλεόραση όλοι αυτοί οι ριαλιτο-παίκτες, που από το πουθενά εμφανίζονται μπροστά μας και στη συνέχεια δεσπόζουν με την παρουσία τους σε διάφορα πάνελ κι όχι μόνο, όταν μόλις και μετά βίας μπορούν να αναφέρουν στο τηλεοπτικό αέρα το όνομά τους;

Εκτός κι αν ο Δώρος διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στα “Διλήμματα” της Κατερίνας! Έτσι κι αλλιώς το “Power of Love” μία άλλη τηλεοπτική εκδοχή των “Διλημμάτων” είναι!

Read More

And More