Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θέλω να δω καμία δήλωσή του, με βρίζει χυδαία εδώ και πολύ καιρό»

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε στην Εύη Βατίδου για το άγριο περιστατικό στη Γλυφάδα με ζευγάρι μοτοσυκλετιστών με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας 57χρονης.

Τη νομική υπεράσπιση της Εύης Βατίδου ανέλαβε από την πρώτη στιγμή ο Αλέξης Κούγιας (δες εδώ τι δήλωσε αποκλειστικά στο TLIFE), ωστόσο, το βράδυ της Κυριακής 12/11 δημιουργήθηκε ένα μπέρδεμα.

Όπως έγινε γνωστό από την εκπομπή Super Κατερίνα, ο δικηγόρος, Θάνος Καρατσιώλης ανακοίνωσε πως εκπροσωπεί την Εύη Βατίδου, προκαλώντας την οργή του Αλέξη Κούγια.

Ο γνωστός ποινικολόγος λίγη ώρα αργότερα έβγαλε ανακοίνωση μέσα από την οποία τόνισε: «Εμφανίζεται ως δικηγόρος της πρώην συζύγου μου, της κας Ευαγγελίας Βατίδου, ένας κύριος Καρατσιώλης, ο οποίος ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση. Παρακαλούμε τον κύριο συνάδελφο να σταματήσει τις δηλώσεις». 

Αφού προβλήθηκε η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε να μην παίξει το βίντεο με τις δηλώσεις του Θάνου Καρατσιώλη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω καν αν θέλω να δω τις δηλώσεις του. Θέλω να πω για τον συγκεκριμένο ότι είναι ένας άνθρωπος που επιτίθεται χυδαία και δημόσια σε γυναίκες μέσα από τα social media. Σε εμένα μάλιστα, το κάνει συνεχώς και δεν θέλω να δω καμία δήλωσή του. Είναι από τις λίγες φορές που συμφωνώ με τον Αλέξη Κούγια. Με βρίζει χυδαία εδώ και πάρα πολύ καιρό. Δέχομαι μια απίστευτα ομοφοβική επίθεση από τον συγκεκριμένο».

Read More

And More