Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι 39 χρονών, θέλω να κάνω οικογένεια και ας με κατακρίνουν που το λέω – Δεν είμαι ερωτευμένη»

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για όλα και για όλους στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!». Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τη Φαίη Σκορδά, ενώ απάντησε και για την προσωπική ζωή της.

«Θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα ότι δεν είμαι ευχαριστημένη με τη φετινή σεζόν. Είμαι ευγνώμων που έχω δουλειά και είμαι σε μία εξαιρετική εταιρία παραγωγής και κανάλι. Ήταν μία πολύ κουραστική και απαιτητική σεζόν, με εντάσεις και δύσκολες στιγμές. Βάζω πάντα πολύ υψηλά τον πήχη, αλλά το αποτέλεσμα της φετινής σεζόν ήταν αρκετά ικανοποιητικό.

Παίρνω μέσα μου τα πράγματα που συμβαίνουν στη δουλειά, επειδή δεν έχω δική μου οικογένεια. Γυρνάω σπίτι και σκέφτομαι μία ένταση που μπορεί να έχει συμβεί. Δεν μπορώ να πω ποιος ήταν ο πιο σκληρός αντίπαλος. Αν μιλάμε για τη ζώνη 10-1 είναι ο Λιάγκας» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Της λείπει ο Ανδρέας Μικρούτσικος; «Δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την εκπομπή. Νιώθω ότι και ο ίδιος είχε κουραστεί, υπήρχαν αυτές οι εντάσεις και φαινόταν ότι δεν περνάει καλά. Δεν θέλω να συνεργάζομαι με κάποιον άνθρωπο που δεν περνάει καλά και είναι εκεί με το ζόρι. Τον αγαπώ και θέλω να είναι καλά. Τον θαυμάζω και τον ευγνωμονώ και ήταν μεγάλη μου τιμή που δουλέψαμε μαζί. Καλύτερα κάτι να τελειώνει από το να φτάνει στα άκρα. Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει λόγος να δουλέψουμε μαζί, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Για ποιο λόγο να πιέσουμε μια κατάσταση;».

Όσον αφορά στη Φαίη Σκορδά, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Είχα ενοχληθεί από κάποια πράγματα που είχαν ειπωθεί στην εκπομπή της. Έχω ζητήσει δημόσια 100 φορές συγγνώμη. Να τελειώσει η σεζόν, να ηρεμήσουμε όλοι και με χαρά να βρεθούμε. Δεν έχω κάτι προσωπικό με κανέναν».

«Μακάρι να είναι καλά. Είναι νέοι και ελεύθεροι και οι δύο. Δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι. Εγώ και ο Λιάγκας είμαστε αυθόρμητοι και αυτό που νιώθουμε θα το πούμε, τίποτα δεν γίνεται κακοπροαίρετα. Μακάρι να είναι καλά κι ευτυχισμένος» απάντησε η παρουσιάστρια για το φημολογούμενο ειδύλλιο ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Μαρία Αντωνά.

 

«Δεν είμαι ερωτευμένη στην παρούσα φάση, αλλά είμαι ανοικτή στο να ερωτευτώ. Δε θέλω να κάνω κάτι άλλο στην παρούσα φάση. Μέσα στα επόμενα χρόνια θα ήθελα να κοιτάξω και τη δική μου ζωή. Είμαι 39 χρονών και δεν έχω κάνει ακόμα οικογένεια. Ιδανικά θα ήθελα να κάνω οικογένεια και ας με κατακρίνουν που το λέω. Αυτό είναι το όνειρό μου» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Alpha.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164