Η Κατερίνα Καινούργιου καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την «Super Κατερίνα», αποκαλύπτοντας ότι ο Πέτρος Συρίγος σήμερα θα φτιάξει ένα άκρως σαρακοστιανό ορεκτικό, τη φάβα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η παρουσιάστρια, ωστόσο, η οποία κοντεύει πλέον τον ένατο μήνα, ζήτησε… λαγάνα μαζί με τη φάβα.
«Μπορούμε να βρούμε λαγάνα; Δεν υπάρχει φούρνος που να έχει λαγάνα σήμερα; Είμαι έγκυος στον 9ο μήνα και θέλω λαγάνα, δεν υπάρχει πουθενά;» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.
«Αυτό που σκέφτομαι το φαγητό από την ώρα που κοιμάμαι μέχρι την ώρα που ξυπνάω… Πώς γίνεται σε μένα. Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι όταν ένας άνθρωπος 40 χρόνια προσέχει, εντάξει, στην εφηβεία δεν πρόσεχα, από τα 20 και μετά άρχισα να προσέχω. Όταν λοιπόν 20 χρόνια προσέχεις, στην περίοδο της εγκυμοσύνης μετά, απελευθερώνεσαι» είχε εξομολογηθεί πριν μερικές ημέρες στον αέρα της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου.
Σου θυμίζουμε, ότι η τελευταία ημέρα που θα βρίσκεται η Κατερίνα Καινούργιου στη Super Κατερίνα θα είναι η Παρασκευή 3 Απριλίου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
