Κατερίνα Καινούργιου: Έκατσε στο θρόνο που της ετοίμασε ο Μουτσινάς και έκανε αποκαλύψεις – Πόσα χρόνια περνά τον σύντροφό της;

Η απαστράπτουσα Κατερίνα Καινούργιου έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας ποδαρικό στο “Καλό Μεσημεράκι” και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του Νίκου Μουτσινά!

Ο Νίκος και η παραγωγή της εκπομπής ετοίμασαν το θρόνο της Κατερίνας η οποία έκατσε με χαρά και ευχαρίστησε τον παρουσιαστή λέγοντας ότι την βοήθησε πάρα πολύ στην καριέρα της. Θυμήθηκε μάλιστα την εποχή που πήρε το Νίκο Μουτσινά τηλέφωνο και του ζήτησε δουλειά και εκείνος την πήρε στο “Δεστε τους”!

H παρουσιάστρια μίλησε και για μια παλιά φωτογραφία της που ήταν στην εφηβεία και δεν της άρεσε και έπαιξε πριν χρόνια στο Star. Η Κατερίνα, θυμήθηκε που ήθελε να την προβάλει και ο Νίκος όταν έκαναν μαζί εκπομπή!  Δεν παρέλειψε βέβαια να τρολάρει και το “ρο” και να πει στη εκπομπή φράσεις γεμάτες… ρο!

Η Κατερίνα απάντησε όμως και στην ερώτηση του Νίκου, για το πόσα χρόνια περνάει τον σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη! 4 χρόνια και 11 μήνες είπε η Κατερίνα στο Νίκο και εκείνος άρχισε τα πειράγματα!

Δες το βίντεο

Read More

And More