Κατερίνα Καινούργιου: Επέστρεψε στο Ευτυχείτε – “Συγγνώμη αν σας αναστάτωσα”

 Η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε σήμερα στο πλατό του “Ευτυχείτε“, μετά την απουσία της στην εκπομπή της Παρασκευής. Η γνωστή παρουσιάστρια ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία, είχε δύσπνοια κατά τη διάρκεια της νύχτας, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και προληπτικές εξετάσεις.

Η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος και έτσι, μετά από ένα Σαββατοκύριακο ξεκούρασης, η Κατερίνα Καινούργιου καλημέρισε τους τηλεθεατές του “Ευτυχείτε” με ένα χαμόγελο και ανέφερε χαρακτηριστικά στην έναρξη της εκπομπής:

“Ευχαριστώ πολύ για την Παρασκευή, συγγνώμη αν σας αναστάτωσα. Δύσπνοια, έντονοι πονοκέφαλοι… Ήταν η δεύτερη φορά που το έπαθα μέσα σε ένα τρίμηνο, οπότε έπρεπε να πάω να κάνω κάποιες προληπτικές εξετάσεις. Δόξα τω Θεώ είναι όλα καλά και αυτό που είπα στο Instagram το εννοώ: “Μην πιέζεστε, μην αγχώνεστε και το πιο σημαντικό να προσέχετε τους εαυτούς σας””.

Οι δύσκολες στιγμές ανήκουν στο παρελθόν και η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε δυναμικά στο πόστο της για την τελευταία εβδομάδα εκπομπής για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More