Κατερίνα Καινούργιου: Επική ατάκα από την παρουσιάστρια – Αποκάλυψε on air την μεταγραφή της;

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει προς το τέλος της και η Κατερίνα Καινούργιου, είναι από τα πρόσωπα που συζητιούνται πολύ. Εδώ και καιρό υπάρχει το σενάριο ότι ο Alpha θέλει την Κατερίνα Καινούργιου στο δυναμικό του μετά τις υψηλές πτήσεις που σημειώνει στην τηλεθέαση και μάλιστα τη στιγμή που με τον Alpha φλερτάρει έντονα και ο Νίκος Κοκλώνης που είναι συμπαραγωγός της εκπομπής “Ευτυχείτε”.

Η παρουσιάστρια πάντως σήμερα πέταξε ατάκα μυστήριο και άναψε φωτιές καθώς όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος της είπε: “Μας βλέπω να κάνουμε με τον Γκουντάρα μαζί εκπομπή στο Open και σένα σε βλέπω στον ΣΚΑΪ” Η Κατερίνα απάντησε αυθόρμητα: “Στον ΣΚΑΪ όχι” με το πάνελ να γελάει με την απίστευτη ατάκα της . Με αυτήν την ατάκα της παρουσιάστριας, όλοι κατάλαβαν ότι δεν πάει ΣΚΑΪ  αλλά ίσως πάει κάπου αλλού… δηλαδή στον Alpha, όπως γράφεται και λέγεται τις τελευταίες ημέρες;

Πάντως το συμβόλαιο της παρουσιάστριας με το OPEN, λήγει τον Ιούνιο του 2022 κάτι που σημαίνει ότι αν τελικά αυτή η μεταγραφή πραγματοποιηθεί θα πρέπει ο Alpha να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσει τη ρήτρα!

Δες το βίντεο

Ο χρόνος θα δείξει!

Read More

And More