Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Το «κρυφό» ραντεβού, οι εξηγήσεις και τα φιλιά με τη Δανάη Μπάρκα που ακολούθησαν

Τα τρυφερά ενσταντανέ που είχε η Δανάη Μπάρκα με τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη σχολιάστηκαν και στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», με τον Νίκο Γεωργιάδη να προχωρά σε αποκαλύψεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε αρχικά στην κοινή έξοδο της παρουσιάστριας του Mega με τον εφοπλιστή στην Άννα Βίσση και στη συνέχεια στο ραντεβού που έγινε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Μετά τη δημοσιότητα, η συνάντηση του ζευγαριού (;) στην Άννα Βίσση, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης επικοινωνούσε τακτικά με την Κατερίνα Καινούργιου και της είχε ζητήσει να βρεθούν. Υπήρξε ένα ραντεβού σε ένα γνωστό μαγαζί του Ψυχικού την περασμένη εβδομάδα και υποτίθεται το κλίμα ήταν καλό, ή δεν ήταν κακό. Δεν μιλάμε για ακριβώς επανασύνδεση, αλλά δόθηκαν κάποιες εξηγήσεις που ήταν κάπως καθησυχαστικές. Και στη συνέχεια ακολούθησε η σκηνή που είδαμε όλοι και έγινε viral στο twitter» είπε ο Νίκος Γεωργιάδης και στη συνέχεια για τη χθεσινοβραδινή συνάντηση που είχε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν ήταν τυχαίο και μόλις ενημέρωσαν την Κατερίνα ότι ήταν στον χώρο, εκείνη αποχώρησε. Είναι λίγο άκομψο, όπως το βλέπω εγώ, γιατί αυτές οι δύο γυναίκες υπήρξαν στην ίδια παρέα. Επαγγελματικά είναι λίγο περίεργο, λίγο αμήχανο γιατί βρίσκονται και απέναντι τηλεοπτικά».

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More