Κατερίνα Καινούργιου για Άννα Μαρία Βέλλη: «Δεν κατάλαβα την επίθεση από τη φίλη της»

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» πήγε να βρει την Άννα Μαρία Βέλλη μετά τον χαμό που προκλήθηκε από το βίντεο που ανέβασε και ανέφερε ξανά τη σωματική κακοποίηση που υπέστη από πρώην σύντροφό της.

Ωστόσο, η κολλητή της και γνωστή Youtuber, FosBloque φυγάδευσε την φίλη της και τόνισε πως δεν επιθυμεί να κάνει καμία δήλωση. Η συμπεριφορά της ενόχλησε έντονα την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία είπε μέσα από την εκπομπή της:

«Συγγνώμη η κυρία ποια είναι; Η δημοσιογράφος ήταν η Μένια Κούκου, η οποία πάντα είναι ευγενέστατη, κάνει τη δουλειά της. Είναι και εκείνη μητέρα δυο παιδιών και δεν είχε καμιά όρεξη να τρέχει το βράδυ να κυνηγάει την Άννα Μαρία Βέλλη. Η ίδια ξέρει από κάμερες, έχει κάνει τηλεόραση, έχει συνεργαστεί με δημοσιογράφους, θα μπορούσε η ίδια να βγει και να πει «σε παρακαλώ, κλείσε την κάμερα, δεν θέλω να μιλήσω». Δεν κατάλαβα την επίθεση από τη φίλη της».

«Η Άννα Μαρία Βέλλη είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα και αυτό που έγινε με τη φίλη της δεν την τιμά. Η Άννα Μαρία ποτέ δεν θα αντιδρούσε έτσι. Έχει κάνει τηλεόραση, έχει συνεργαστεί με ρεπόρτερ και ξέρει. Κανείς δεν «χτυπάει» την Άννα Μαρία. Είμαστε πάντα με το θύμα απλά δεν μας άρεσε αυτή η εικόνα. Θα μπορούσε ευγενικά να βγει και να πει «συγγνώμη δεν θέλω». Η Μένια θα έκλεινε την κάμερα και θα έφευγε» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Read More

And More