Κατερίνα Καινούργιου για Καληφώνη – Μάστορα: «Πιστεύω ότι τσακώθηκαν, τα έχω κάνει κι εγώ στην προσωπική μου ζωή»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και στην Κωνσταντίνα Γκρόσι μίλησε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μετά το unfollow στο instagram στον σύντροφό της, Χρήστο Μάστορα και τα δημοσιεύματα περί χωρισμού.

Το γνωστό μοντέλο ξεκαθάρισε πως παραμένει δίπλα στον αγαπημένο της, δείχνοντας πως το unfollow έγινε κατά λάθος στο προφίλ του.

Μετά την προβολή με τις δηλώσεις της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη η Κατερίνα Καινούργιου έκανε ένα δικό της σχόλιο για το τι μπορεί να συνέβη με τη σχέση του ζευγαριού. 

«Πιστεύω ότι τσακώθηκαν, εγώ τώρα εικάζω γιατί τα έχω κάνει κι εγώ στην προσωπική μου ζωή. Τσακώνεσαι και λες: “Τώρα θα γίνει unfollow, cancel o ένας στον άλλο, μετά το μετανιώνεις, τα ξαναβρίσκετε και όλα είναι καλά», είπε η παρουσιάστρια του Alpha. 

«Τώρα τι να βγει να πει; Επειδή είναι και οι δυο πολύ αυθόρμητα παιδιά. Πιστεύω κάτι τέτοιο έχει συμβεί, η Γαρυφαλλιά πιστεύει ότι δεν έχει συμβεί τίποτα. Ξέρω πάντως πως αυτή τη στιγμή είναι μαζί και είναι καλά», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του Alpha. 

Read More

And More