Κατερίνα Καινούργιου για Μαρίνα Σάττι: «Το βρήκα καταπληκτικό, το βίντεο κλιπ έχει μια ωραία κιτσερέλα»

Η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2024 με το τραγούδι «Ζάρι», το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά χθες βράδυ σε μια έκτακτη εκπομπή στην ΕΡΤ.

Πρόκειται για ένα τραγούδι, που με την ιδιαίτερη χροιά και την ξεχωριστή ερμηνεία της Μαρίνας Σάττι, παντρεύει σύγχρονα, παραδοσιακά και έθνικ στοιχεία, ενώ οι στίχοι μιλούν για την αγάπη αλλά και για τα ρίσκα που πρέπει να παίρνουμε κάποιες φορές, σαν μια ζαριά που ρίχνουμε και δεν ξέρουμε τι θα μας φέρει.

Από την πρώτη στιγμή το κομμάτι της Eurovision δίχασε το ελληνικό κοινό, καθώς πολλά ήταν τα θετικά σχόλια αλλά και αρκετά τα αρνητικά.

Το κομμάτι «Ζάρι» σχολίασαν και στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με την Κατερίνα Καινούργιου να αναφέρει ότι της άρεσε πολύ, ενώ ο Ανδρέας Μικρούτσικος το χαρακτήρισε «μουσικό συνονθύλευμα».

«Ειλικρινά την πρώτη φορά που το άκουσα, είπα ότι δεν είμαι σίγουρη. Όταν γύρισα σπίτι και το άκουσα ξανά, την έκτη φορά είπα καταπληκτικό. Βρήκα εξαιρετικό το video clip. Αυτή είναι η πραγματικότητα της Αθήνας. Κάποιοι μίλησαν για κιτς. Το βίντεο κλιπ έχει μια ωραία κιτσερέλα, μη παρεξηγηθώ μου αρέσει το τραγούδι» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Διάβασε επίσης:

Eurovision 2024 – Μαρίνα Σάττι: Οι πρώτες αντιδράσεις για το τραγούδι «Ζάρι» – «Δεν αντιλαμβάνεστε την ταυτότητά της»

Read More

And More