Κατερίνα Καινούργιου για Μάριον Μιχελιδάκη: «Νιώθω ότι κάθονται λίγο φοβισμένοι στη θέση τους»

Έντονο είναι το τελευταίο διάστημα το τηλεοπτικό ρεπορτάζ γύρω από το μέλλον της εκπομπής της Μάριον Μιχελιδάκη, το οποίο πυροδότησε η παραίτηση του αρχισυντάκτη τους.

Σήμερα, 31/5 στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, μετά την προβολή ενός βίντεο με δηλώσεις των συνεργατών της Μάριον Μιχελιδάκη, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να εκφράσει τη δική της άποψη.

«Τα παιδιά είναι εξαιρετικά. Και ο Φοίβος (Παπαδάκης) είναι πολύ αξιόλογος, τη Τζώρτζια (Γεωργίου) τη συμπαθώ πάρα πολύ και έχει κάνει πολλές δουλειές. Και με τον Ντάφλο έχω συνεργαστεί πάρα πολύ. Ίσως η Μάριον Μιχελιδάκη είναι λίγο πιο “βαριά” για αυτούς τους συνεργάτες, δεν το λέω αρνητικά, γιατί η γυναίκα έχει μία πολύ αξιόλογη πορεία», σχολίασε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Επειδή τα παιδιά τα ξέρω και το έχω παρακολουθήσει μια-δυο φορές να δω γιατί δεν πάει καλά αυτή η εκπομπή και γίνεται τόσος ντόρος, τα παιδιά έχουν πλάκα, κάνουν χιούμορ αλλά νιώθω ότι κάθονται λίγο φοβισμένα στη θέση τους», ανέφερε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Εδώ που έχουν έρθει είναι όλοι πολύ πιο ανάλαφροι αλλά εκεί μου φαίνονται σαν να είναι φοβισμένοι. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έχουν όλοι δουλειά του χρόνου», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Read More

And More