Κατερίνα Καινούργιου για Μπέττυ Μαγγίρα: «Κάνει τέτοια εκπομπή; Δεν θα έκανε κάτι άλλο;»

Το ρεπορτάζ για τον Δημήτρη Καμπουράκη από την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, που προκάλεσε την «έκρηξη» του Παναγιώτη Στάθη σχολίασαν το πρωί της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου στη Super Κατερίνα.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιάννης Πουλόπουλος θέλησαν να τοποθετηθούν ανοιχτά, με την παρουσιάστρια να αναρωτιέται για ποιον λόγο η πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου να δημιουργήσει ένα τέτοιο σούσουρο με ένα θέμα υγείας.

Ειδικότερα, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Δεν ξέρω γιατί το έκαναν όλο αυτό. Ήταν ξεκάθαρα στον αέρα και ο άνθρωπος είπε ότι δεν είμαι καλά. Για ποιο λόγο να μπεις στη διαδικασία να δημιουργήσεις ένα τέτοιο σούσουρο από πίσω χωρίς λόγο; Τίθεται θέμα υγείας. Η Μπέττυ Μαγγίρα κάνει τέτοια εκπομπή; Δεν θα έκανε άλλη εκπομπή; Κάνει και τηλεοπτικό;».

Στη συνέχεια και μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε: «Η Μπέττυ Μαγγίρα εκτός του ότι κάνει μία εκπομπή που δεν θα έπρεπε να λέει τέτοια πράγματα, είχε δηλώσει και στο Open ότι δεν θέλει να κάνει κίτρινο ρεπορτάζ. Στο συγκεκριμένο έχει κάνει και ένα βασικό λάθος. Είπε ότι η ανακοίνωση του Open δεν ανέφερε τίποτα για ιατρικούς λόγους ή για πρόβλημα υγείας.

Να πω στην κα Μαγγίρα ότι η δήλωση του κ. Καμπουράκη ήρθε σε όλους τους τηλεοπτικούς συντάκτες από το γραφείο Τύπου του Open. Δεν ήταν ο κ. Καμπουράκης, που δεν γνωρίζει το mail μου, να μου στείλει. Ο σταθμός, επειδή δεν ήθελε να γίνει σούσουρο, έστειλε μαζί με το δελτίο τύπου που ανακοίνωσε ότι αποχωρεί και ότι λύνουν από κοινού τη συνεργασία τους και μία δήλωση του Καμπουράκη. Αυτό όφειλε να το γνωρίζει η Μπέττυ Μαγγίρα».

Read More

And More