Κατερίνα Καινούργιου για Νίκο Ανδρουλάκη: «Ήθελα μια πιο αντρίκια απάντηση για την Ελένη Χρονοπούλου»

Την συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day», σχολίασαν την Πέμπτη 18/5 η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της. 

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον Alpha, με αφορμή την ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση Γεωργούλη αλλά και για την ψυχολογία της Ελένης Χρονοπούλου σήμερα, εξέφρασε την άποψή της, τονίζοντας πως θα ήθελε να υπερασπιστεί περισσότερο μία γυναίκα, στέλεχος του κόμματός του. (Δες εδώ το απόσπασμα της συνέντευξης)

«Ήταν πολύ ωραίες οι ερωτήσεις που έκανε η Σταματίνα. Στο πρώτο κομμάτι για τη ψυχολογία της Ελένης Χρονοπούλου, περίμενα από τον κύριο Ανδρουλάκη λίγο πιο υποστηρικτική στάση και απάντηση. Για να καταλάβετε τι εννοώ. Όχι να πει “φωνάξτε την εδώ να ρωτήσετε ποια είναι η ψυχολογία της γιατί ξέρουμε, ότι δεν θα βγει πουθενά η κυρία Χρονοπούλου. Περίμενα να τη στηρίξει πιο έντονα, πιο ανθρώπινα. 

Η Σταματίνα επανέλαβε την ερώτηση, προσπάθησε κάπως να απαντήσει αλλά ήθελα λίγο μια πιο αντρίκια απάντηση. Συγγνώμη που το λέω και χωρίς παρεξήγηση, με όλο τον σεβασμό στον κύριο Ανδρουλάκη…», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της συμφώνησαν με όσα σχολίασε. 

Δες το σχετικό απόσπασμα από τον Alpha:

Read More

And More