Κατερίνα Καινούργιου για Νίκο Μουτσινά: «Καταλαβαίνω γιατί δε θέλει να μιλήσει, ούτε εγώ μιλάω»

Τη χθεσινή έκκληση του Νίκου Μουτσινά προς όλες τις ψυχαγωγικές τηλεοπτικές εκπομπές προκειμένου να σταματήσουν να στέλνουν κάμερες έξω από το πλατό της εκπομπής του σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έδειξε να κατανοεί τη στάση του.

«Εγώ αυτό που λέει ο Νίκος το σέβομαι και καταλαβαίνω γιατί δε θέλει να μιλήσει. Ο Νίκος όμως δε κάνει μόνο αυτή την εκπομπή, έχει παρουσιάσει κι άλλα πράγματα, ξέρει λοιπόν πως είναι αυτή η δουλειά και το περιεχόμενο. Όποιος δε θέλει να μιλήσει, δε μιλάει, δεν τον πιέζει κάποιος» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως κι εκείνη έχει τύχει να πάρει τηλέφωνο σε άλλες εκπομπές ζητώντας να μη στείλουν κάμερα γιατί δε θέλει να μιλήσει.

«Η αλήθεια είναι, για να είμαι ειλικρινής, ούτε εγώ μιλάω και πολλές φορές μου έχουν στείλει κάμερα απ’ έξω για διάφορα θέματα που δεν αφορούν σε εμένα, έχω παρακαλέσει και έχω πάρει τηλέφωνο μετά και έχω πει, “σας παρακαλώ επειδή δε θα μιλήσω, μη στέλνετε κάμερα. Και στην Άννα Ζηρδέλη από την Ελεονώρα Μελέτη το έχω κάνει και στη Σίσσυ Χρηστίδου και την Τσολάκη… Το έχω κάνει κι εγώ”» είπε. 

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε πως λίγοι είναι που θα μπορούσαν να βγουν μέσα από τον αέρα της εκπομπής τους και να κάνουν μια τοποθέτηση όπως αυτή του Νίκου Μουτσινά χωρίς να δεχτούν αρνητική κρητική με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά, «Εγώ θα το έκανα αυτό που έκανε ο Νίκος χθες στην εκπομπή του, δε θα με ένοιαζε, θα με έκραζαν μετά αλλά κάποιοι θα με στήριζαν».

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως την επόμενη Τρίτη θα βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Read More

And More