Κατερίνα Καινούργιου για Ουγγαρέζο: «Όπου πάει τσακώνεται, δεν έχει αυτό που του αξίζει λόγω συμπεριφορών»

Με αφορμή την ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τους υπόλοιπους συνεργάτες της ομάδας της, η Κατερίνα Καινούργιου και το πάνελ της τοποθετήθηκαν σχετικά.

Με αφορμή το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι «ταλαντούχος αλλά πιεσμένος», η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Να πω κάτι με πολλή αγάπη για τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης έχει ένα θέμα, για μένα είναι από τους πιο ταλαντούχος αλλά όπου κι αν πάει τσακώνεται. Δεν ξέρω για ποιον λόγο δημιουργεί τόσες κόντρες και τόσες εντάσεις, ενώ είναι ένα φανταστικό παιδί…

Με μένα που δεν έχει κανένα λόγο, χωρίς λόγο έγραφε σε sites τα χειρότερα, ενώ έχουμε μοιραστεί στιγμές. Με μπλοκάρει, με κάνει, με ράνει… Το ίδιο έχει κάνει με όλο το σύμπαν. Θεωρώ λοιπόν ότι δεν έχει αυτό που του αξίζει αυτή τη στιγμή – και δικιά του εκπομπή και να είναι στην κορυφή- λόγω συμπεριφορών».

 

Αμέσως μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε στα προηγούμενα λεγόμενά της, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

«Αχ τσίτωσα τώρα. Να διευκρινίσω κάτι για πριν, για να μην παρεξηγηθώ. Επειδή πήγαμε στον Όμορφο Κόσμο και στην πεντάδα που ήμασταν τότε, και μου στέλνουν μηνύματα, δεν εννοούσα ότι ο Δημήτρης δεν έχει δουλέψει, είπα ότι εγώ δούλεψα. Ούτε ότι είχε κακιά συμπεριφορά σε κάποιον από τους συνεργάτες που έχει δουλέψει. Είπα ότι γενικότερα τσακώνεται χωρίς λόγο, αυτό που έκανε και με μένα. Δηλαδή, αρνητικά σχόλια, τσακωμούς, μπλοκαρίσματα, χωρίς λόγο. Μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Δεν είπα ποτέ ότι δεν έχει δουλέψει, έκανε πέντε δουλειές ταυτόχρονα για να τα βγάλει πέρα. Σε αυτό να είμαστε δίκαιοι. Μην παρερμηνεύετε τα λόγια μου» είπε και κατέληξε:

«Το ότι είπα ότι χωρίς λόγο τσακώνεται και βγάζει κάποιες τοξικότητες σε ανθρώπους χωρίς να του έχουμε κάνει κάτι. Εμένα αρχίζει να με βρίζει κάθε εβδομάδα σε sites, τη Σίσσυ την έχει μπλοκάρει, εμένα με έχει μπλοκάρει από παντού. Δεν θέλει να με βλέπει μπροστά του, δεν του έχω κάνει τίποτα. Με έχει μπλοκάρει από το whats app, από το Instagram, από το twitter. Όταν με βρίζουν στο twitter πάει και κάνει retweet, να μην με έχει στενοχωρήσει; Πολλές φορές ο Θέμης Μάλλης μου τον προτείνει για την ομάδα, απλά δεν θέλει να με βλέπει μπροστά του. Πώς θα συνεργαστώ με έναν άνθρωπο που δεν θέλει να με βλέπει μπροστά του; Ξεμπλόκαρέ με όταν είμαστε οι δύο μας, όχι τηλεοπτικά».

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχαν συνεργαστεί στο Mega, στην πεντάδα του “Όμορφου Κόσμου”.

Read More

And More