Κατερίνα Καινούργιου για πρώην συνεργάτιδά της: «Είχα πει πως αν φύγει, θα φύγω κι εγώ και τώρα με βρίζει»

Με αφορμή τη ξαφνική αποχώρηση της Ντόρας Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα», η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μοιραστεί μία δική της εμπειρία από το Open.

Όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια της της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου, στο παρελθόν η διοίκηση του καναλιού που εργαζόταν θέλησε να απομακρύνει συνεργάτη της γιατί δεν ταίριαζε στο ύφος της εκπομπής, ωστόσο τόσο η ίδια, όσο και ο Θέμης Μάλλης ήταν κάθετοι στο να παραμείνει.

«Ήμασταν στο Open, η διοίκηση είχε θέμα με ένα πρόσωπο. Θεωρούσε ότι δεν αντιπροσωπεύει το ύφος της εκπομπής, του καναλιού και παίρνει πολλά χρήματα. Ήθελε να τη διώξει. Πήγαμε εγώ και ο Θέμης και δεν το διαπραγματευτήκαμε καν, ότι δεν γίνεται στα μέσα της σεζόν μία γυναίκα, ένας άνθρωπος να χάσει τη δουλειά του και θα κάνει κακό και στο κύρος της εκπομπής. Θα νομίζουν όλοι ότι ο Θέμης και εγώ θα αφήσουμε άνθρωπο χωρίς δουλειά.

Μάλιστα είχα πει, πώς αν φύγει, θα φύγω και εγώ. Βέβαια το άτομο αυτό τώρα βρίζει και εμένα και τον Θέμη από εδώ και από εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να προσθέτει: «Αυτό το έκανα και εγώ που δεν έχω καν τη δύναμη, πέρυσι στην εκπομπή. Είχαμε πει και εγώ και η Ναταλί πώς όσο είμαστε εδώ δεν θα χάσει κανείς τη δουλειά του».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164