Κατερίνα Καινούργιου για Σίσσυ Χρηστίδου: «Στη θέση της, θα είχα εκνευριστεί περισσότερο από την τοποθέτηση του Νίκου Συρίγου»

Την on air διαφωνία της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Νίκο Συρίγο σχολίασε η πρωινή παρέα της εκπομπής, Super Κατερίνα στον Alpha.

Η Κατερίνα Καινούργιου συμφώνησε με την στάση που κράτησε η παρουσιάστρια του Mega, όταν ο συνεργάτης της σχολίασε πως στην εκπομπή δεν προβλήθηκε το βίντεο με την ομιλία της μητέρας ενός από τα θύματα των Τεμπών.

«Πολύ ωραία μίλησε η Σίσσυ και με ενόχλησε πολύ η τοποθέτηση του Νίκου του Συρίγου. Να πούμε ότι καμιά φορά κάποια θέματα, τα οποία είναι συγκλονιστικά, όπως η συγκεκριμένη ομιλία της χαροκαμένης μάνας από το δυστύχημα των Τεμπών, δεν χρειάζεται να τα παίζουν όλες οι εκπομπές», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Κι εμείς επικοινωνήσαμε με τη συγκεκριμένη γυναίκα, όπως κι άλλες εκπομπές, και μας είπε “η τοποθέτησή μου ήταν αυτή και μέχρι εκεί, να ξαναβγώ να πω τι;’», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Alpha. 

«Eίναι καλό να σεβόμαστε κάποιες τοποθετήσεις, να μένουν εκεί και να παίζουν εκεί που πρέπει να παίζουν. Αν ήμουν στη θέση της Σίσσυς, θα είχα εκνευριστεί πολύ περισσότερο από αυτή την τοποθέτηση του Νίκου. Δεν μου άρεσε καθόλου», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου για την στάση που κράτησε στον τηλεοπτικό αέρα η Σίσσυ Χρηστίδου. 

Read More

And More