Κατερίνα Καινούργιου για σύμφωνο συμβίωσης Μουτσινά – Συνατσάκη: “Αν ισχύει, θα το κρατούσαν για τους δυο τους”

Το δημοσίευμα με την αποκάλυψη για το σύμφωνο συμβίωσης του Νίκου Μουτσινά και της Μαίρης Συνατσάκη σχολίασαν το πρωί της Παρασκευής στο «Ευτυχείτε».

Η Κατερίνα Καινούργιου κράτησε σχετικές… αποστάσεις από τα όσα γράφονται, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Να πούμε, αρχικά, ότι αυτό είναι ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso. Στην Espresso κάνουν μια εξαιρετική δουλειά, δεν υπάρχει λόγος να αμφισβητήσουμε τους συναδέλφους, παρόλα αυτά μπορεί και να μην υφίσταται κάτι τέτοιο. Κι αν υφίσταται μπορεί να είναι για πάρα πολλούς λόγους. Δηλαδή σύμφωνο συμβίωσης μπορεί να κάνουν δύο άνθρωποι που μπορεί να είναι και δυο πολύ καλοί φίλοι…» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και στη συνέχεια είπε: «Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Επειδή εγώ έχω φιλική σχέση με τον Νίκο. Δε γνωρίζω κάτι και είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα που αν υφίσταται, ο Νίκος και η Μαίρη που είναι δυο πολύ διακριτικοί άνθρωποι θα το κρατούσαν για τους δυο τους. Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος, που δε μιλάει εύκολα… Μπορεί να είναι για πολλούς λόγους που δεν ξέρουμε. Το σύμφωνο συμβίωσης εξυπηρετεί σε πολλά νομικά ζητήματα» και εξομολογήθηκε πως έχει κι εκείνοι φίλους που δεν έχουν κάτι ερωτικό και έχουν κάνει σύμφωνο συμβίωσης.

Στο τέλος, μάλιστα, έστειλε τις ευχές της στον Νίκο Μουτσινά και στη Μαίρη Συνατσάκη.

Read More

And More