Κατερίνα Καινούργιου για Θέμη Αδαμαντίδη: «Είναι σοκαριστικά τα πλάνα, με θλίβει πάρα πολύ»

Η είδηση της καταγγελίας εις βάρος του Θέμη Αδαμαντίδη για σωματική βλάβη από την πρώην σύντροφό του μεταδόθηκε και στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με την Κατερίνα Καινούργιου να μη πιστεύει τα όσα ακούει για τον γνωστό τραγουδιστή.

Βλέποντας το βίντεο ντοκουμέντο του Newsit με τον Θέμη Αδαμαντίδη να κλωτσάει τη σύντροφό του, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε χαρακτηριστικά: 

«Είναι σοκαριστικά τα πλάνα… Με θλίβει πάρα πολύ. Τον είχαμε φιλοξενήσει πριν λίγες μέρες στην εκπομπή και ήταν εδώ με τη σύντροφό του. Να βλέπω έναν άντρα να κλωτσάει τη σύντροφό του; Τι να πω! Δεν μπορώ να το διανοηθώ! Λυπάμαι που το λέω αλλά η γυναίκα σωματικά είναι πιο αδύναμη από έναν άνδρα…».

«Είναι πολύ σοκαριστικό αυτό που ακούσαμε. Νομίζω ότι χρειάζεται μια ψυχολογική υποστήριξη η γυναίκα… Από γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί μέσα σε σχέση και σε γάμο, έχω ακούσει ότι τον αγαπάω για αυτό το ανέχομαι. Η ερώτηση όλων μας είναι αφού το κάνει, γιατί μένεις; Σίγουρα χρειάζεται κάποιον ειδικό να μιλήσει. Αυτή η σχέση είναι τοξική και κοιτάξτε που την έχει φτάσει αυτή η κοπέλα. Αυτή η αγάπη έγινε τοξική και καταστροφική» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Read More

And More