Κατερίνα Καινούργιου για τη συνέντευξη στην Ιωάννα Παλιοσπύρου: “Θα σοκαριστείτε”

Λίγη ώρα πριν προβληθεί η συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην Κατερίνα Καινούργιου και το Super Κατερίνα, η παρουσιάστρια μίλησε στο Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για όλα όσα θα δούμε.

«Δεν μου αρέσει να το λέω συνέντευξη. Από το καλοκαίρι ζήτησα από τη Σόνια Καζόνι που είχε κάνει την πρώτη συνέντευξη στην Ιωάννα να με φέρει σε επαφή μαζί της. Με βοήθησε πολύ και κάναμε κάποιες κουβέντες. Ένιωσα ότι με εμπιστεύτηκε και χθες ήρθε η στιγμή να μου πει κάποια πράγματα από κοντά. Κυρίως να μας ανοίξει την ψυχή της και επειδή η δίκη δεν έχει ολοκληρωθεί, αυτά που είπαμε, είναι αυτά που μπορούμε να πούμε» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Και συνέχισε επισημαίνοντας πως «μέσα από αυτή τη συνέντευξη θα καταλάβεις το μεγαλείο ψυχής που έχει αυτή η κοπέλα. Και πραγματικά όσες γυναίκες μας παρακολουθούν σήμερα θα αλλάξουν θεωρία για τα πρότυπα ομορφιάς. “Οι πόνοι της ψυχής δεν επουλώνονται” μου είπε. Μου μίλησε για την καθημερινότητά της και πώς ήταν η ζωή της πριν. Θα σοκαριστείτε, όταν αντιληφθείτε ότι όλο αυτό έγινε χωρίς λόγο».

Read More

And More