Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση στον Νίκο Μουρατίδη – «Τι να σχολιάσω τώρα; Σας εύχομαι να μην το πάθετε ποτέ»

Στον τρόπο με τον οποίο ο Νίκος Μουρατίδης σχολίασε την ολιγόλεπτη αποχώρηση της Ναταλίας Γερμανού από την εκπομπή της την περασμένη Κυριακή 11/2, αλλά και το υπονοούμενο για την Κατερίνα Καινούργιου, που είχε αποχωρήσει από τη δική της εκπομπή για λόγους υγείας, συζήτησαν το πρωί της Τρίτης 13/2 στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Ναταλία Γερμανού: Έφυγε εκτάκτως από το πλατό της εκπομπής – “Συνέβη κάτι σοβαρό”. Τι είναι αυτό; Καινούργιο trent; Διάβασα ότι κάποια άλλη σηκώθηκε κι έφυγε εν ώρα εκπομπής» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Νίκος Μουρατίδης.

«Το “κάποια άλλη” το έγραψε για μένα. Τι να σχολιάσω; Να ενημερώσω τον κύριο Μουρατίδη ότι θα έπρεπε να έχω φύγει πολύ νωρίτερα από την εκπομπή. Οι πόνοι μου ήταν αφόρητοι. Σας εύχομαι ποτέ να μην πάθετε κολικό στο έντερο ή τη χολή, δε μπορούσα να σταθώ στον αέρα και να με βλέπουν οι τηλεθεατές έτσι. Ενημέρωσα και για να ξέρω ότι είμαι ασφαλής και ότι όλα είναι καλά, έπρεπε να πάω μέχρι το νοσοκομείο. Που είναι το κακό; Και η Ναταλία Γερμανού εξήγησε ότι για κάτι σοβαρό αποχώρησε για λίγο. Για θέματα χαμού και υγείας;» σχολίασε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Τι να συζητήσουμε τώρα; Που όταν πήγα στο νοσοκομείο κάποιοι μου στέλνανε κατάρες στο twitter; Ο κόσμος δε πάει καλά. Ούτε trend είναι» πρόσθεσε σε άλλο σημείο η παρουσιάστρια.

Read More

And More