Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση της Super Κατερίνα στην «καταγγελία» του γραμματέα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση στα όσα κατήγγειλε ο γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνος Βλαχάκης έδωσε η εκπομπή Super Κατερίνα και η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου.

Όλα ξεκίνησαν με ανάρτηση που έκανε ο Κωνσταντίνος Βλαχάκης, ο οποίος ισχυρίστηκε πως οι δημοσιογράφοι της εκπομπής του Alpha τον ηχογράφησαν χωρίς να το γνωρίζει και, στη συνέχεια, έπαιξαν στην τηλεόραση τη συνομιλία τους, παρουσιάζοντας τη ως δηλώσεις σχετικά με τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη.

Όπως επεσήμανε ο κ. Βλαχάκης, δεν είχε δώσει τη συγκατάθεσή του για να ηχογραφηθεί η τηλεφωνική συνομιλία τους, πόσω μάλλον για τη μετάδοση αποσπασμάτων του τηλεφωνήματος με συνεργάτιδα της τηλεπαρουσιάστριας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ:

«Μαθήματα δημοσιογραφικής ηθικής και δεοντολογίας. #not

Δημοσιογράφος του Alpha TV με καλεί σήμερα με επιμονή για να κάνει ρεπορτάζ για τη χθεσινή πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η κουβέντα πάει γρήγορα στο γάμο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (να ζήσουν! Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας)

Μου ζητάει τηλεφωνική επικοινωνία και αρνούμαι. Μου ζητάει ηχογραφημένη δήλωση και αρνούμαι.

Μέσα σε όλα ήμουν σε χώρο που αδυνατούσα να μιλήσω.

Συνεχίζει με παρακλήσεις τις ερωτήσεις για το πότε μας το ανακοίνωσε, τι του είπαμε κλπ. Απαντάω ευγενικά και κόβοντας ό,τι ανούσια πράγματα με ρώταγε (αν χειροκροτήσαμε!!). Μια κλήση λίγων λεπτών.

Με το κατάλληλο μοντάζ, την παγίδευση για δήθεν συναίνεση και άλλες ιστορίες έρχεται η καταγραφή της συνομιλίας μας (χωρίς να το γνωρίζω) να μετατρέπεται σε τηλεφωνική συνομιλία με την Κατερίνα Καινούργιου σε μια εκπομπή που ούτε καν ξέρω ποια είναι.

Δεν την έχω δει και ποτέ. Η εκπομπή είναι σίγουρα μακριά από τις αισθητικές μου επιλογές και δεν την προτιμώ.

Με καλημερίζει κιόλας η αγαπητή παρουσιάστρια και συνεχίζει μια σύντομη μονταρισμένη καταφανώς δήλωση μου.

Προφανώς επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου»

Η απάντηση της Super Κατερίνα και της Κατερίνας Καινούργιου:

Στην πρωινή εκπομπή, προβλήθηκε ολόκληρος ο διάλογος που είχε ο κ. Βλαχάκης με τη δημοσιογράφο προς αποκατάσταση της αλήθειας. Στον διάλογο, ο  κ. Βλαχάκης προτρέπει τη δημοσιογράφο να παίξει στην εκπομπή ένα συγκεκριμένο απόσπασμα των λόγων του, έχοντας συναινέσει ουσιαστικά στη δήλωση.

Αμέσως μετά το απόσπασμα, η Κατερίνα Καινούργιου: «Να πω και κάτι τελευταίο, επειδή δεν γνώριζε την εκπομπή. Να πούμε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης εδώ ερχόταν πέρσι καθημερινά, ακολουθεί την εκπομπή στο Instagram, όπως και πάρα πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Προς αποκατάσταση της αλήθειας, επίσης».

Read More

And More