Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για την επικοινωνία με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη μετά τα παθιασμένα φιλιά με τη Δανάη Μπάρκα

Το θέμα με τη σχέση Κατερίνας ΚαινούργιουΦίλιππου Τσαγκρίδη και Δανάης Μπάρκα σχολιάζεται και σήμερα στις τηλεοπτικές εκπομπές. 

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πριν μερικές ημέρες που έδειχναν τον Φίλιππο Τσαγκρίδη να ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με τη Δανάη Μπάρκα σε γνωστό γκέι κλαμπ, φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την Κατερίνα Καινούργιου, μιας και στο παρελθόν πέρα από σύντροφος του Φίλιππου Τσαγκρίδη ήταν και φίλη με τη Δανάη Μπάρκα, και μάλιστα ήταν εκείνη που τους γνώρισε.

Το τελευταίο διάστημα, όλα έδειχναν ότι η Κατερίνα Καινούργιου είχε έρθει και πάλι κοντά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, κι εκεί που όλοι έκαναν λόγο για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ήρθαν στο φως οι φωτογραφίες με τα Δανάη Μπάρκα για να ταράξουν και πάλι τα νερά.

Το γεγονός αυτό επηρέασε αρκετά την Κατερίνα Καινούργιου, ενώ όπως ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» ο επιχειρηματίας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την παρουσιάστρια του Alpha το βράδυ της Δευτέρας 26/2, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τι ειπώθηκε ανάμεσά τους.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος τόνισε, πως μπορεί η σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη τυπικά να έληξε πριν 3,5 χρόνια, ωστόσο ουσιαστικά δεν έληξε ποτέ, αφού πάντα κάτι συνέβαινε και οι δυο αυτοί άνθρωποι ερχόντουσαν και πάλι κοντά.

Το μέλλον μόνο θα δείξει πώς θα εξελιχθεί η σχέση τόσο ανάμεσα στον επιχειρηματία και την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά και τη Δανάη Μπάρκα.

Read More

And More