Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για τον παρολίγον χωρισμό από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η Κατερίνα Καινούργιου ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του Super Κατερίνα τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 10.00 και μίλησε στην κάμερα του Happy Day για την καινούρια αρχή που κάνει στον Alpha και τη στιγμή που πίστεψε ότι ο Φίλιππος Τσαγκρίδης θα τη χώριζε.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, ούτε εγώ δεν το έχω πιστέψει ακόμα. Βρισκόμαστε στα γυρίσματα του τρέιλερ για τη νέα σεζόν. Κάθε χρόνο τσακωνόμαστε με τον Θέμη Μάλλη για τους τίτλους της εκπομπής. Με το που άκουσα τον τίτλο Super Κατερίνα φέτος, του είπα ότι δε μου αρέσει καθόλου. Φοβόμουν μήπως είναι λίγο ψωνίστικος. Αρχίζει και διαρρέει ο τίτλος και βλέπουμε σχόλια στα social media π.χ. “τι ωραίος τίτλος, έχει πλάκα”. Τότε με πήρε τηλέφωνο ο Θέμης και μου λέει ότι ο τίτλος τελικά άρεσε και κάτι δεν πάει καλά» ανέφερε η παρουσιάστρια στον Μιχάλη Πλεμμένο.

«Εγώ δεν χορεύω, δεν μαγειρεύω αλλά το περιεχόμενο της εκπομπής θα είναι super! Είμαι το μεγαλύτερο αγγούρι της ελληνικής τηλεόρασης. Το ξέρουν όλοι! Όταν συζητάγαμε για το πρωινό, ένας από τους λόγους που ήθελα να πω το ναι είναι ότι θα έπαιρνα πάσα από το Happy Day» συνέχισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Όσο για το ταξίδι με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη στην Ιταλία; Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε: «Στην Ιταλία νόμιζα ότι χώρισα από τον Φίλιππο. Του έλεγα σε κάθε σημείο να με βγάλει μία φωτογραφία κι εκείνος μου έλεγε να πάρω τη φωτογράφο. Όλες όσες με έβγαλε ήταν όλες χάλια κι εγώ έλεγα στους περαστικούς να με τραβήξουν. Δεν νομίζω ότι θα γίνει πρόταση γάμου ποτέ, εκτός αν έχει κανονιστεί κάτι στον αέρα…».

Δες το βίντεο:

Read More

And More