Κατερίνα Καινούργιου: Η επικοινωνία με τη Σκορδά και την Μαλέσκου και η «αποκάλυψη» για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Μια εβδομάδα μετά την πρεμιέρα της με το «Super Κατερίνα» για τη φετινή σεζόν, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και την Νόρα Καούρη και μίλησε για όλους και για όλα!

Αρχικά η παρουσιάστρια του Alpha δήλωσε πως χαίρεται που υπάρχουν πολλές ψυχαγωγικές εκπομπές «γιατί αυτό σημαίνει ότι όλοι έχουμε δουλειά, αλλά ότι είμαι άνθρωπος που θέλω την πρωτιά και το καλύτερο για το κανάλι μου, ισχύει».

Για την Φαίη Σκορδά και την Δούκισσα Νομικού, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Με τη Φαίη μιλάω μέσω Instagram πολλές φορές. Εγώ ανεβάζω διάφορα τραγούδια, αποφθέγματα με τα ψυχολογικά μου. Καταλαβαινόμαστε και αντιδράμε η μία στην άλλη. Έχουμε μια τέτοια επικοινωνία. Μου είναι πολύ συμπαθής η Φαίη. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, κάπου δεν τα βρήκαν (για το τηλεοπτικό διαζύγιο Λιάγκα – Σκορδά). Μου αρέσει η φρεσκάδα της Δούκισσας Νομικού και την εκτιμώ σαν άνθρωπο πολύ».

Για την απουσία της Ιωάννας Μαλέσκου από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, δήλωσε πως την κάλεσε η ίδια να την ευχαριστήσει για τη στήριξή της. «Μου μίλησε πολύ ωραία, της έδωσα και εγώ κάποιες συμβουλές, γιατί κάποιοι άνθρωποι μπορεί να σε στηρίζουν και ξαφνικά να σε αδειάζουν» ανέφερε.

 

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε και για τη φημολογούμενη επανασύνδεσή της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: «Φήμες, δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσω, δεν υπάρχει κάποια επανασύνδεση. Όσες φορές έχω πει ποτέ δεν θα κάνω αυτό, αυτό το πράγμα έχει ξανασυμβεί. Ποτέ δεν λέω ποτέ. Το περιδέραιο που φορούσα ήταν ένα δώρο στον εαυτό μου. Δεν ήταν κανενός άλλου».

Read More

And More