Κατερίνα Καινούργιου: Η επίσημη ανακοίνωση του Οpen για την ανανεώση της συνεργασίας τους!

Μπορεί να είχε προτάσεις από άλλα κανάλια αλλά τελικά η Κατερίναι Καινούργιου μένει στο Οpen, κάτι που είχε προαναγγείλει η ίδια την Πρωτομαγιά την ημέρα των γενεθλίων της λέγοντας πως το Open με φροντίζει και θα… συνεχίσει να το κάνει.

Σήμερα το κανάλι μας ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωση πως η παρουσιάστρια του “Ευτυχείτε”, ανανεώσε τη συνεργασία της με το Open για άλλα δυο χρόνια!

Διάβασε την ανακοίνωση

Το Open ανανεώνει τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου για τα επόμενα 2 χρόνια

Εδώ και δύο τηλεοπτικές σεζόν, μέσα από την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Open, η Κατερίνα Καινούργιου κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό, καλημερίζοντάς μας με την πιο σημαντική ευχή: Ευτυχείτε! Μια ευχή που θα συνεχίσει να μας λέει για ακόμα δύο χρόνια.

Το Open, δύο μήνες πριν λήξει το συμβόλαιό του με την παρουσιάστρια, στα πλαίσια του σχεδιασμού του προγράμματος για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και αναγνωρίζοντας τη συμβολή της Κατερίνας Καινούργιου στη σημαντική αύξηση της τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας έως τον Ιούλιο του 2022.

Σε μια από τις πιο δύσκολες και ιδιαίτερες τηλεοπτικές χρονιές όπως αυτή που διανύουμε, η Κατερίνα Καινούργιου καταφέρνει με επιτυχία να μας ψυχαγωγεί, να μιλά στις καρδιές μας, να μας διασκεδάζει με πολλές εκπλήξεις, αλλά και να φιλοξενεί αγαπημένα και δημοφιλή πρόσωπα στην πιο διαδραστική και ξεχωριστή πρωινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Και τα καλύτερα έρχονται!

Read More

And More