Κατερίνα Καινούργιου: “Ήξερα ότι θα υπερξεφτιλιστώ και είπα όχι”

Με αφορμή την επιστροφή του Your Face Sounds Familiar, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε μια πρόταση που είχε γίνει πριν μερικά χρόνια στην ίδια από τον άνθρωπο που έχει αναλάβει το συγκεκριμένο πρότζεκτ για να συμμετάσχει στο Dancing with the stars.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως την περίοδο που έκανε στον Alpha το “Δέστε τους” με τον Νίκο Μουτσινά ο Γιάννης Μπίτσικας της είχε προτείνει να συμμετάσχει στο Dancing, με την ίδια όμως να αρνείται γιατί ήξερα ότι θα… ξεφτιλιστεί.

“Mε είχαν φωνάξει όταν ήμουν στο “Δέστε τους” και το λέω στον Μουτσινά και μου λέει “Κοίτα να δεις που θα γελάσουμε, σε θέλει για το Dancing”. Πάω λοιπόν και μου λέει “Θέλω να συζητήσουμε για τη συμμετοχή σου στο Dancing” λέω “Συγγνώμη με έχετε δει; ‘Όπου ρυθμός εγώ αλλού”. Η αλήθεια είναι ότι ήξερα ότι θα υπερξεφτιλιστώ και είπα όχι. Είχα και δουλειά, αν δεν είχα και χρειαζόμουν χρήματα δε ξέρω αλλά λέω, “Κοίτα ρε παιδί μου, βρήκαν το μεγαλύτερο αγγούρι της ελληνικής τηλεόρασης και σκέφτηκαν να το βάλουν στο Dancing with the stars”

Read More

And More