Κατερίνα Καινούργιου: Ηχηρή αποχώρηση από την εκπομπή της!

Με… μποφόρ, με πολλά μποφόρ έχει μπει το 2018 για την Κατερίνα Καινούργιου, μιας και ο αέρας της ανανέωσης έχει φυσήξει για τα καλά στη καθημερινή εκπομπή του Epsilontv, “Φτιάξε καφέ να στα πω”!

Η νέα χρονιά ήρθε και αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, σηματοδότησε την έναρξη μίας νέας τηλεοπτικής εποχής για την Κατερίνα…

Και αυτό γιατί; Γιατί η Κατερίνα τ ΄άλλαξε όλα, για ακόμα μία φορά, με σημαντικότερη αλλαγή όλων να είναι φυσικά, η “μετακόμισή” της στην πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη των 9.00, όπου και δεν φοβήθηκε να κονταροχτυπηθεί στα ίσια με παρουσιάστριες όπως είναι η Φαίη Σκορδά και η Κατερίνα Καραβάτου και μάλιστα;

Καθημερινά να καταφέρνει να κερδίζει όλο και μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα της τηλεθέασης, αποδεικνύοντας πως δεν είναι και τόσο εύκολος αντίπαλος, – όπως ίσως πολλοί να ήθελαν να θεωρούν -, χάρη φυσικά και στον αρχισυντάκτη της Θέμη Μάλλη, ο οποίος είναι διαρκώς… alert!

Η μετοκόμιση ,λοιπόν, αυτή της Κατερίνας στις 9.00 το πρωί, είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κι ένα κύμα αλλαγών, στα πρόσωπα που είχαν επιλεγεί για να την πλαισιώνουν φέτος, από τον Σεπτέμβρη μέχρι και σήμερα.

Αποτέλεσμα; Μετά την αποχώρηση του Αργύρη Ντινόπουλου από την εκπομπή, στο πλατό πλέον δεν βλέπουμε εδώ κι αρκετές ημέρες και την Τζώρτζια Συρίχα.

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, η γνωστή δημοσιογράφος αποφάσισε να αποχωρήσει, μιας κι αυτή η μετακόμιση της εκπομπής στις 9.00 το πρωί, της δημιουργούσε τεράστιο θέμα στις δημοσιογραφικές υποχρεώσεις που έχει στο περιοδικό “You”, όπου και κρατά την θέση της διευθύντριας σύνταξης.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες λένε, πως βρίσκεται σε νέα σειρά συζητήσεων με τον Θέμη Μάλλη, προκειμένου να δουν μήπως και συμφωνήσουν να προχωρήσουν σε ένα πακέτο έκτακτων εμφανίσεων, μία ή δύο φορές ανά δεκαπενθήμερο.

Εμφανίσεις που θα λειτουργούν σαν τονωτικές ενέσεις στην εκπομπή!

Read More

And More