Κατερίνα Καινούργιου κατά Κωνσταντίνου Βασάλου: «Αυτό που βλέπω δεν μου αρέσει – Για ποιο λόγο να το πεις;»

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βασάλου στο κανάλι του Fipster στο Youtube πρόβαλλε η εκπομπή Super Κατερίνα.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, μιλώντας για το φλερτ που δέχεται στα social media, αποκάλυψε πως γνωστός δικηγόρος του έδινε 10.000 ευρώ προκειμένου να συνευρεθούν.

Η Κατερίνα Καινούργιου παρακολουθώντας on air το απόσπασμα διαφώνησε με τον τρόπο με τον οποίο ο Κωνσταντίνος Βασάλος πέρασε σε μια τέτοια αποκάλυψη..

«Εμένα μου αρέσει η άνεση η τηλεοπτική πάρα πολύ και να βλέπω κουβέντες που είναι χαλαρές, μεταξύ φίλων.Αυτό που βλέπω όμως τώρα δεν μου αρέσει. Ήξεραν ότι θα προβληθεί και τηλεοπτικά. Για ποιο λόγο να το πεις; Ή πες το όνομα ή μην το πεις καθόλου», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ενώ μετά τα σχόλια των συνεργατών της η παρουσιάστρια έμεινε σταθερή στην άποψή της: «Δεν μου άρεσε και δεν έχει να κάνει με το εάν είμαι συντηρητική, που δεν είμαι καθόλου. Έχω δει τις εκπομπές που κάνει ο Fipster και με κάποιες άλλες έχω γελάσει», είπε για όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Read More

And More