Κατερίνα Καινούργιου: Ξεκαθαρίζει για τις φήμες περί εγκυμοσύνης – “Έπαιρναν τους γονείς μου τηλέφωνο”

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες ότι η Κατερίνα Καινούργιου είναι έγκυος. Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια του Ευτυχείτε έγινε λίγο ευσυγκίνητη στον αέρα της εκπομπής της, με συνέπεια ο Γρηγόρης Γκουντάρας να αναφέρει on air τη φράση “Όλες οι γυναίκες στην κατάσταση σου”. (Δες εδώ το απόσπασμα)

Το πρωί της Τρίτης, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ξεκαθαρίσει μέσα από το Ευτυχείτε την αλήθεια, δηλώνοντας κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει εγκυμοσύνη: “Άκομψο ήταν όταν κάποιοι δημοσιογράφοι πήραν τηλέφωνο τους γονείς μου την Παρασκευή και τους έλεγαν ότι θέλουν μια δήλωση αν η Κατερίνα είναι έγκυος… Υπήρχαν sites που έλεγαν ότι άνοιξε η λεκάνη της Κατερίνας και περιμένει κορίτσι. Για να τελειώνει αυτή η ιστορία, όταν μια γυναίκα μπορεί να έχει πρηστεί ή να μη νιώθει πολύ καλά – όπως έγινε πριν έναν μήνα – οι λόγοι δεν είναι μόνο μια εγκυμοσύνη…

Μπορεί να είναι μια θεραπεία, να είναι ορμόνες, να είναι μια άλλη διαδικασία ή να είναι στις δύσκολες μέρες του μήνα. Για να το ξεκαθαρίσουμε δεν είμαι έγκυος, απλά δεν μου αρέσει να απολογούμαι γιατί μπορεί σε λίγο καιρό να μείνω. Είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα για μια γυναίκα. Δεν έχω παίξει ποτέ με αυτά. Αν μείνω έγκυος θα φανεί…” τόνισε η παρουσιάστρια.

Δες όλα όσα είπε στο βίντεο:

 

Read More

And More