Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε σε κλάματα για τη Μαρία Ηλιάκη – “Και εγώ είμαι σε μια φάση που…”

Η Μαρία Ηλιάκη έγινε για πρώτη φορά μητέρα πριν δέκα ημέρες περίπου και το περιοδικό OK που κυκλοφορεί αύριο θα έχει τις πρώτες της δηλώσεις αλλά και φωτογραφίες από την έξοδο από το μαιευτήριο. Η εκπομπή Ευτυχείτε πρόβαλε ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη της νέας μανούλας, με την Κατερίνα Καινούργιου να μη μπορεί να συγκρατήσει τη συγκίνηση της.

Η παρουσιάστρια του Open μίλησε για την Μαρία Ηλιάκη και ξέσπασε σε κλάματα: «Έχω συγκινηθεί. Με κάποιους ανθρώπους μπορεί να έχεις παρεξηγηθεί… Όταν βγήκα μπροστά στις κάμερες και με την Μαρία και με τον Νίκο (Μουτσινά) είχα δεθεί πάρα πολύ. Τις περισσότερες στιγμές που θυμάμαι είναι μαζί τους. Με την Μαρία έχουμε ζήσει πολύ έντονες στιγμές οι δυο μας και ήξερα πόσο πολύ ήθελε το παιδάκι και επειδή είμαι και εγώ σε μια φάση που… Μακάρι ναι.

Απλά συγκινούμαι, ήξερα πόσο πολύ το ήθελε. Όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη της, παρ’ όλο που όλα αυτά τα χρόνια είχαμε χαθεί, ήθελα τόσο πολύ να της στείλω ένα μήνυμα, να πάω να την αγκαλιάσω… Μιλάμε και μου έστειλε και μήνυμα «Πόσο όμορφα μιλάς για μένα», τη έστελνα συνέχεια, είχαμε επικοινωνία και ξαφνικά σαν να έχει γίνει delete σε όλες τις άσχημες παρεξηγήσεις και θυμάμαι όλες τις όμορφες στιγμές που έχουμε περάσει και τις δύσκολες.

Θυμάμαι που είχε χάσει τη μαμά της, μια πολύ δύσκολη προσωπική μου στιγμή που μου είχε σταθεί πάρα πολύ… Και λέω ρε παιδί μήπως τότε είχαμε κάνει λάθη και δεν θα έπρεπε και οι δύο να το είχαμε τραβήξει» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν δίστασε να τη ρωτήσει αν προσπαθεί και εκείνη να αποκτήσει παιδί, με την παρουσιάστρια να απαντά αρνητικά. 

Read More

And More