Κατερίνα Καινούργιου: Το μεγάλο δώρο που δέχτηκε σήμερα και η τρελή χαρά της!

Αναμφισβήτητα η σημερινή μέρα είναι μία ιδιαίτερη μέρα για την Κατερίνα Καινούργιου! Είναι μία μέρα γιορτινή, είναι μία μέρα μαγική, που έχει καταφέρει να την ανεβάσει στον έβδομο ουρανό και πιο συγκεκριμένα στον έβδομο, τηλεοπτικό ουρανό. Ναι, πλέον η Κατερίνα βλέπει την… θέα από ψηλά κι όσο να πεις, αυτό της δίνει έναν άλλο αέρα. Έναν αέρα που της πάει πολύ…

Που θέλω να καταλήξω; Ότι η Κατερίνα τα κατάφερε και ναι, από απόλυτο αουτσάιντερ, μεταμορφώθηκε σε φαβορί. Όταν πριν από περίπου τέσσερις μήνες οι ιθύνοντες του Epsilontv αποφάσιζαν να μετακομίσουν τον “Καφέ” της στις 9.00 το πρωί και ουσιαστικά να τον βάλουν να κονταροχτυπηθεί με εκπομπές… θηρία, όλοι στοιχημάτιζαν πως το τηλεοπτικό τέλος της Κατερίνας έχει αρχίσει να διαφαίνεται στο βάθος του τηλεοπτικού ορίζοντα.

Όμως, για ακόμα μία φορά επιβεβαιώθηκε η παροιμία που λέει, “όποιος βιάζεται σκοντάφτει”, μιας και είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι, η ξανθομαλλούσα παρουσιάστρια κατάφερε να κάνει την έκπληξη…

Η Κατερίνα κατάφερε να σταθεί στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων και μάλιστα; Να βάλει και τα… γυαλιά σε εκπομπές και σε παρουσιάστριες που βρίσκονται χρόνια στη καθημερινή, πρωινή ζώνη κι έχουν χτίσει μία πολύ γερή σχέση με τους τηλεθεατές.

Ναι, η Κατερίνα ήρθε και κατάφερε να παλέψει σκληρά με παρουσιάστριες όπως είναι η Φαίη Σκορδά, η Κατερίνα Καραβάτου, η Άννα Μπουσδούκου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και να βρει τον δικό της χώρο στη τηλεοπτική ζώνη από τις 9.00 το πρωί, μέχρι και τις 12.30 το μεσημέρι.

Τόσο; Τόσο που αν ρίξει κανείς μία ματιά στα χθεσινά ποσοστά τηλεθέασης του “Φτιάξε Καφέ”, αν μη τι άλλο θα εντυπωσιαστεί, μιας και η εκπομπή έκανε στο σύνολο 15,0% και στα νεανικά κοινά από 18-53 ετών, άγγιξε ακόμα και το 16,7%!

Ποσοστά τηλεθέασης δώρο Θεού! Ποσοστά τηλεθέασης-ρεκόρ για την συγκεκριμένη ζώνη, από την οποία έχουν περάσει πολλοί και πολλές τα τελευταία χρόνια και η μαύρη, τηλεοπτική αλήθεια είναι, πως δεν τα κατάφεραν να πείσουν τους τηλεθεατές. Επίσης, ποσοστά τηλεθέασης-ρεκόρ, αν σκεφτεί κανείς πως ο μέσος όρος της προηγούμενης εκπομπής που πήρε χθες “πάσα” η Κατερίνα, ήταν μόλις 4,0%.

Με άλλα λόγια; Η εκπομπή-ύμνος στο τηλεοπτικό σουρεαλισμό, κατάφερε να κερδίσει την ψήφο της προτίμησης του κοινού, γιατί όπως και να το κάνουμε, έχει να παρουσιάσει κάτι στους τηλεθεατές… Αυτό το κάτι που θέλουν!

Φυσικά, θα ήταν άδικο να μην σου επισημάνω λατρεμένη, ότι πίσω απ ΄όλο αυτό βρίσκεται ο Θέμης Μάλλης, ο οποίος υπογράφει την αρχισυνταξία της εκπομπής και ο οποίος για ακόμα μία φορά απέδειξε με πράξεις πως ξέρει καλά την τέχνη του πως να φτιάχνει “κεντρικιές παρουσιάστριες”.

 

Read More

And More