Κατερίνα Καινούργιου: Ο Alpha την διεκδικεί! Δέχθηκε πρόταση για εκπομπή!

Η Κατερίνα Καινούργιου μπαίνει κάθε πρωί στα σπίτια μας μέσα από το Open στις 9.50 και την εκπομπή “Ευτυχείτε” και μας δίνει τη θετική της ενέργεια! Η Κατερίνα είναι ένας άνθρωπος που δούλεψε και δουλεύει πολύ για να τα καταφέρει και το αποτέλεσμα τη δικαιώνει! Η εκπομπή της πάει από το καλό στο καλύτερο και κάθε μέρα κερδίζει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών!

Η ίδια πάντα ότι και να της συμβαίνει είναι στην εκπομπή λαμπερή και με χαμόγελο και λέει τα πράγματα με το όνομά τους! Τόσο η ίδια όσο και η ομάδα της με επικεφαλής τον Θέμη Μάλλη εργάστηκαν σκληρά και κατάφεραν πρωτιές για την εκπομπή του Open, μέσα στον ανταγωνισμό με μεγαλύτερα κανάλια!

Μάλιστα πολλά από τα θέματα της εκπομπής αναπαράγονται από άλλες εκπομπές και sites, αφού βγάζουν ειδήσεις!

Η Κατερίνα κατάφερε να εδραιωθεί στο πρωινό της τηλεόρασης και αυτό φαίνεται αφού σύμφωνα με ασφαλείς και αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η παρουσιάστρια δέχτηκε μετά το ΣΚΑΪ πριν λίγο καιρό, και πρόταση τώρα από τον Alpha για πρωινή εκπομπή! Η παρουσιάστρια του “Ευτυχείτε” δεν έχει υπογράψει ακόμα για τη νέα σεζόν, οπότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά!

Η Κατερίνα, είναι στα καλύτερά της τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική της ζωή και αυτό φαίνεται στο πρόσωπό της που λάμπει κάθε πρωί!

Read More

And More