Κατερίνα Καινούργιου: Ο “Καφές” της έριξε αυλαία. Μάθε ποιον θέλησε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως…

Ένα τηλεοπτικό ταξίδι για την Κατερίνα Καινούργιου ολοκληρώθηκε… Ένα τηλεοπτικό ταξίδι το οποίο δύο χρόνια τώρα, της επιφύλασσε πολλές μαγικές, όμορφες, αλλά και δύσκολες στιγμές. Ένα ταξίδι το οποίο δεν ήταν πάντα απάνεμο και χωρίς… φουρτούνα.

Παρόλα αυτά το μόνο σίγουρο είναι, πως η Κατερίνα βγήκε κερδισμένη, μιας και με την πολύτιμη βοήθεια του αρχισυντάκτη της Θέμη Μάλλη, κατάφερε να βρει την δική της τηλεοπτική Ιθάκη. Κατάφερε να βρει τον τηλεοπτικό προορισμό της και να αποδείξει ακόμα και στους πιο δυσκολόπιστους και κυρίως φυσικά στον εαυτό της, πως μπορεί να τα καταφέρει. Πως μπορεί να κάνει όλα τα τηλεοπτικά της όνειρα πραγματικότητα. Πως μπορεί να σηκώσει στους ώμους της το βάρος μίας εκπομπής και πως ένα κανάλι αν κι εφόσον το επιθυμήσει, μπορεί να βασιστεί επάνω της.

Όλα αυτά φυσικά είπαμε, χάρη στο Θέμη Μάλλη, ο οποίος γι ΄ακόμα μία φορά απέδειξε, πως αν του ζητηθεί; Μέχρι και θαύματα κάνει. Γιατί για να λέμε και του στραβού το δίκιο, η τηλεοπτική μεταμόρφωση της Κατερίνας, είναι ένα θαύμα.

Έτσι ,λοιπόν, η Κατερίνα συγκινημένη έριξε σήμερα αυλαία και φυσικά στον αποχαιρετισμό της για “καλό καλοκαίρι”, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα και φυσικά να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τον αρχισυντάκτη της και πολύ καλά έκανε. Καλό είναι, να μην ξεχνάμε ποτέ τους ανθρώπους που μας έκαναν να σταθούμε στα πόδια μας και να υψώσουμε το τηλεοπτικό μας ανάστημα.

Τι είπε μεταξύ άλλων;

“…Μελλοντικά μπορεί με κάποιους να συνεργαστούμε, με κάποιους μπορεί να μην ξανασυνεργαστούμε αλλά δεν έχει σημασία, θα βλεπόμαστε κι αυτό δεν αλλάζει τη σχέση μας. Σας ευχαριστώ γιατί ήταν τα δύο καλύτερά μου χρόνια”, δήλωσε αρχικά η Κατερίνα και έσπευσε να συμπληρώσει:

“…Ο Θέμης Μάλλης με βοήθησε πάρα πολύ στο να αγαπήσω ακόμα περισσότερο αυτό που κάνω. Πια, λέω ότι έχω έναν πάρα πολύ καλό φίλο κι έναν άνθρωπο που με στηρίζει κι αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα.

Εγώ ανανέωσα εδώ και θα συνεχίσω να είμαι στο Epsilontv και για τα επόμενα δύο χρόνια. Είναι πάρα πολύ σημαντικό που με πίστεψαν και με στήριξαν. Σας υπόσχομαι ακόμα πιο ωραία πράγματα από τη νέα τηλεοπτική σεζόν…”, κατέληξε.

Να σου πω λατρεμένη, ότι σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, η Κατερίνα Καινούργιου του χρόνου θα αναλάβει την παρουσίαση του καθημερινού, ψυχαγωγικού μαγκαζίνο του καναλιού, που θα βγαίνει στον αέρα από τις 10.00 το πρωί και μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι και ο στόχος όλων είναι, αυτό το πρωινό να είναι το πρωινό που θα μας κάνει ν ΄αλλάξουμε τις τηλεοπτικές μας συνήθειες.

Ίδωμεν!

Read More

And More