Κατερίνα Καινούργιου σε Αφροδίτη Γραμμέλη: «Φτάνει πια με τα κουίζ, καταλαβαίνουμε ποιους φωτογραφίζεις»

Μια έκκληση προς την Αφροδίτη Γραμμέλη απηύθυνε το πρωί της Τρίτης 28/11 μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου.

Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από ένα βίντεο με δηλώσεις της Αφροδίτης Γραμμέλη για την αλλαγή ώρας του «Mega Καλημέρα», η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και μιλώντας για τη δημοσιογράφο, της ζήτησε να… σταματήσει τα κουίζ στα κείμενά της καθώς, όλοι όσοι βρίσκονται στον χώρο των media, γνωρίζουν που απευθύνεται.

«Να πω κάτι για την Αφροδίτη που τη διαβάζω χρόνια και η σχέση μας έχει περάσει κάποια σκαμπανεβάσματα. Παρόλα αυτά, εγώ την εκτιμώ και σέβομαι όλες τις γυναίκες που εργάζονται σκληρά. Επειδή τη διαβάζω στο Πρώτο Θέμα, θέλω Αφροδίτη να σου ζητήσω κάτι προσωπικά, φτάνει με τα κουίζ, όχι τα κουίζ που γράφει στο τέλος, αλλά όλο το υπόλοιπο που είναι ένα μυστήριο.

Πες τα χύμα. Δε μιλάω για το κουίζ στο τέλος. Όλα τα κείμενα, τα θέλω λίγο πιο ξεκάθαρα. Εμείς του χώρου καταλαβαίνουμε πολύ καλά ποιους φωτογραφίζεις και ποιους όχι. Ίσως να μη θες να χαλάσεις και όλο αυτό που συμβαίνει με τα κανάλια, αλλά πείτε τα. Το λέω και για άλλους τηλεκριτικούς. Πείτε τα ξεκάθαρα και για τα παρεάκια κτλ κτλ» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Read More

And More