Κατερίνα Καινούργιου σε Ανδρέα Μικρούτσικο: «Σου ζητώ συγγνώμη αν σε πείραξε, το είπα για πλάκα»

Κατερίνα Καινούργιου και Ανδρέας Μικρούτσικος είχαν ακόμα έναν διάλογο όλο νόημα, λίγη ώρα μετά το ξεκίνημα της Super Κατερίνα, το πρωί της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου. Η συζήτηση αφορούσε την κουβέντα που είχαν στην προηγούμενη εκπομπή περί τοξικότητας και αυτοαναφορικότητας. (Δες περισσότερα εδώ)

Ο διάλογος ξεκίνησε κάπως έτσι:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Έχω δει 100 αντιπαραθέσεις και έχεις φάει 100 καρφιά. Γιατί; Είσαι μαζόχα; Σου αρέσει να σου τη ρίχνω; Δεν το λέω για αγάπη, στο λέω γιατί με προκαλείς, σου ρίχνω το καρφί και μετά έτσι για να πηγαίνουμε σπίτι να δένουμε τις πληγές μας.

Κατερίνα Καινούργιου: Δεν με πληγώνεις, γιατί ξέρω πόσο καλός άνθρωπος είσαι.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αν είμαι καλός άνθρωπος, γιατί είμαι τοξικός;

Κατερίνα Καινούργιου: Κι εγώ τότε γιατί είμαι αυτοναφορική;

Ανδρέας Μικρούτσικος: Είσαι αυτοαναφορική.

Κατερίνα Καινούργιου: Εσύ Ανδρέα μου δεν προκαλείς καβγάδες στην τηλεόραση; Αν σε πείραξε, σου ζητώ συγγνώμη. Αλλά το είπα για πλάκα.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τοξικός είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι πάρα πολύ αυστηρός για τα πράγματα χωρίς επιχειρήματα. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Κατερίνα Καινούργιου: Και το αυτοαναφορικός είναι λίγο άσχημο. Ανδρέα μου, συγγνώμη αν σε πείραξε.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Είμαι αυστηρός κριτής και του εαυτού μου και όλων, αλλά με επιχειρήματα. Αυτό δεν λέγεται τοξικότητα.

Κατερίνα Καινούργιου: Έχεις δίκιο.  

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε λόγο για μία συνέντευξη καλλιτέχνη της τηλεόρασης, ο οποίος κατά τη γνώμη του είπε μόνο ψέματα. Ο παρουσιαστής τόνισε ότι δεν θέλει να πει ονόματα, με τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου να λέει ότι η συνέντευξη της Ρούλας Κορομηλά στον Κώστα Τσουρό έπαιξε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τόνισε πως έγινε αναπαραγωγή από τα Μέσα το ότι η Κατερίνα Καινούργιου τον αποκάλεσε τοξικό και όχι το «αυτοαναφορική» που την αποκάλεσε εκείνος.

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με την Κατερίνα Καινούργιου να υπογραμμίζει: «Όλα είναι ψεύτικα εξωτερικά, αλλά εσωτερικά μου δεν είναι τίποτα ψεύτικο».

Read More

And More