Κατερίνα Καινούργιου σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Στα προσωπικά σου είσαι σαν κι εμένα, λίγο άτυχος» – Το on air τηλεφώνημα για τα γενέθλια

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα, 9 Φεβρουαρίου για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, καθώς έχει τα γενέθλιά του και από το πρωί δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές από φίλους και αγαπημένα του πρόσωπα.

Μεταξύ αυτών και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία θέλησε να του ευχηθεί μέσα από την εκπομπή της, Super Κατερίνα και έτσι του τηλεφώνησε on air. 

«Έλα αγάπη μου είσαι στον αέρα. Χρόνια πολλά υπερκολλητέ μου. Ό,τι επιθυμείς, χαρούμενα 36, σου αξίζουν τα καλύτερα. Φέτος θέλω να σου έρθουν όλα τα καλά του Θεού, υγεία, πολλές επαγγελματικές επιτυχίες και μια καλή κοπέλα γιατί στα προσωπικά νομίζω είσαι σαν και εμένα, λίγο άτυχος. Δίνουμε πολλή αγάπη και παίρνουμε μην πω. Το βράδυ θα κάνεις κάλεσμα στον Πέτρο Συρίγο και δεν με κάλεσες;», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Παιδιά δεν μπορεί να μας χωρίσει κανένας. Κάνω κάλεσμα με παιδιά του ραδιοφώνου και την Κυριακή το μεσημέρι θα φάω με τους κολλητούς μου», απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Κατερίνα Καινούργιου να προσθέτει: «Σε αγαπώ, θα στείλω το δωράκι στο κουτούκι και τα λέμε από κοντά. Φιλάκια πολλά, να σε χαιρόμαστε».

Το πρωί της Παρασκευής 9/2 η κάμερα του Super Κατερίνα και η Μένια Κούκου συνάντησαν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό για να του ευχηθούν χρόνια πολλά. 

«Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Φέτος γίνομαι 44 ετών, τα ξέρει η Καινούργιου. Εύχομαι να έχω έναν άνθρωπο να είμαστε μαζί, έναν συνοδοιπόρο. Επαγγελματικά θέλω να ξυπνάω το πρωί και να ανυπομονώ να έρθω στη δουλειά μου όπως τώρα. Θέλω το βράδυ να πέφτω για ύπνο ήρεμος», είπε ο δημοσιογράφος. 

Όσον αφορά τα σχόλια που έκανε για την εκπομπή της Μπέττυ Μαγγίρα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε: «Δεν αποφεύγω να μιλήσω για την Μπέττυ Μαγγίρα, αλλά μπορεί να πω κάτι στη βιασύνη μου και να μην μπορώ να το στηρίξω». 

 

Read More

And More