Κατερίνα Καινούργιου σε Γρηγόρη Γκουντάρα: «Σου έχει κάνει πρόταση η Ελένη Μενεγάκη;»

Το ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα στο zappIT με το ενδεχόμενο να επιστρέψει η Ελένη Μενεγάκη στην πρωινή ζώνη του Mega σχολίασαν στη Super Κατερίνα η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Διάβασα κάποια πράγματα στο zappIT που έλεγε για την Ελένη Μενεγάκη και τα τρία πράγματα που της έχουν προτείνει και μετά είχα μία επικοινωνία με άνθρωπο του Mega και ξέρω τα εξής: ότι υπάρχει ένα σενάριο για τις ζώνες 9-12 και οι υποψήφιες είναι τρεις. Η Δανάη Μπάρκα, η Ελεονώρα Μελέτη και η Ελένη Μενεγάκη» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, σημειώνοντας: «Τώρα θα κάνω μία ιστορική κωλοτούμπα. Ενώ είχα πει στο παρελθόν ότι η Ελένη Μενεγάκη δε θα γυρνούσε στην πρωινή ζώνη, με βάση το τηλεοπτικό σκηνικό κι έτσι όπως διαμορφώνεται, νομίζω ότι υπάρχουν μεγάλες και σοβαρές πιθανότητες να δούμε την Ελένη Μενεγάκη στην πρωινή καινούργια ζώνη που θα δημιουργήσει το Mega. Αν της προταθεί, νομίζω ότι θα το συζητήσει».

«Με βάση τις τηλεθεάσεις που κάνει και το τηλεοπτικό αποτέλεσμα που έχει, νομίζω ότι και η ίδια αυτή τη στιγμή να θέλει να κάνει αλλαγή περιβάλλοντος με βάση την ώρα» συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Σου έχει κάνει πρόταση; Μη φύγεις σε παρακαλώ» ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου τον Γρηγόρη Γκουντάρα, με τον ίδιο να τονίζει ότι έχουν να μιλήσουν χρόνια.

Δες περισσότερα παρακάτω:

Read More

And More