Κατερίνα Καινούργιου: «Τι λες; Χάζεψες;» – Η Δανάη Μπάρκα της ζήτησε να αλλάξει ώρα η εκπομπή της

Η Δανάη Μπάρκα έκανε Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Mega.

Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του  περνώντας από δοκιμασίες, εκπλήξεις αλλά και… ακατάλληλες ερωτήσεις.

Στα πλαίσια του παιχνιδιού και του «θάρρους ή αλήθεια», ο Θεοχάρης Ιωαννίδης της ζήτησε να κάνει μια τηλεφωνική φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου.

Η τηλεφωνική φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου

«Θέλω να καλέσεις στο τηλέφωνο την πολύ καλή σου φίλη και συνάδελφο, Κατερίνα Καινούργιου και θα της προτείνεις να τηλεφωνήσει στο κανάλι της (τον Alpha) και να τους ζητήσει να μετατεθεί η εκπομπή της δύο ώρες μετά από την ώρα που προβάλλεται τώρα. Για να μην είστε απέναντι», είπε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Η Δανάη Μπάρκα τηλεφώνησε στην Κατερίνα Καινούργιου και της ανέφερε τα παραπάνω. «Τι λες; Χάζεψες;» ήταν η πρώτη της αντίδραση.

«Δεν μπορούμε να είμαστε απέναντι, εγώ στενοχωριέμαι», συμπλήρωσε η Δανάη Μπάρκα και η Κατερίνα Καινούργιου της απάντησε: «Χαζό είσαι παιδάκι μου; Εξαιρετικά τα πηγαίνεις! Άλλες φορές είσαι πρώτη» της είπε η Κατερίνα Καινούργιου και λίγο αργότερα ο Θεοχάρης Ιωαννίδης της αποκάλυψε ότι πρόκειται για φάρσα.

Read More

And More