Κατερίνα Καινούργιου: Το… μπέρδεμα με τα αποκλειστικά – «Δεν το έχουν μόνο αυτοί, αλλά κι εμείς» – Η απάντηση του Λιάγκα

Στη «μάχη» των αποκλειστικών έχουν ριχτεί από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου οι πρωινές εκπομπές, με τα πρόσωπα που φιλοξενούνται σε αυτές να είναι κάποιες φορές τα ίδια.

Αυτό συνέβη και το πρωί της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου, όταν είχαν μόλις προβληθεί στο Πρωινό δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση για τον γάμο τους.

Μετά το σχόλιο για τα νούμερα τηλεθέασης, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ελαφρύνει το κλίμα λέγοντας: «Το θέμα είναι ότι λες για ένα αποκλειστικό, όπως π.χ. η Δήμητρα Βαμβακούση. Ε, απέναντι ο καλός συνάδελφος Γιώργος Λιάγκας και η ομάδα του έχουν τη Δήμητρα Βαμβακούση. Έλα όμως που δεν την έχουν αποκλειστικά μόνο αυτοί αλλά κι εμείς!»

Στη συνέχεια, μετά την προβολή του βίντεο και κατά τη διάρκεια πλάνων με τον σχεδιαστή του γαμπριάτικου κουστουμιού, η Κατερίνα Καινούργιου είπε με χιούμορ: «Αυτό είναι αποκλειστικό ή το έχουν και οι απέναντι; Τέλεια, και οι απέναντι! Αποκλειστικό και σε εμάς και στον Γιώργο».

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως πληροφορήθηκε τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου και απάντησε on air στο Πρωινό. 

«Γίνεται πλάκα, ότι η κυρία Βαμβακούση έδωσε και στην Κατερίνα Καινούργιου δήλωση, οπότε δεν ήταν αποκλειστική. Άρα κόφτε το στη μέση και βάλτε ότι μόνο ο Ντάνος ήταν αποκλειστικό. Μία οικογένεια είμαστε όλοι, μην τρελαίνεστε! Πλάκα κάνω» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Read More

And More